Olasz fórum

Olasz fórum

Ezüst a 43 éves bajnoknőtől

2008. augusztus 23. - mbemba

Kovács Katiért szorítottunk, szorongtunk.

Nehéz volt odafigyelni Josefa Idemre, de talán jobb is így, mert, ami ott az első helyért zajlott, történt a kajak 500-on az felfoghatatlan. Négy századmásodpercen múlt. A célfotó hosszú-hosszú kimerevítése sem segített abban, hogy a szem érzékelje a különbséget.
 
Így történt, hogy a majdnem 44 éves, a hetedik olimpiáján szereplő Idem második lett. Ötödik érmét szerezte az olimpiákon a legenda.
 
Idem Gochban, egy kábé 30 ezres kisvárosban született és 1984-ben még Németország színeiben versenyzett (NSZK, vagyis Nyugat-Németország válogatottjában), azonban összerúgta a port a szövetsége vezetőivel, ami után Olaszországba költözött. A sportsikerek mellett meg lehet említeni, hogy két gyermek édesanyja (az első 1995-ben született).
 
Több jótékonysági szervezetnél is vállalt szerepet, például a szklerózis multiplex elleni harcban is tevékeny.
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr38628953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása