Olasz fórum

Olasz fórum

Ez már valami! (Bordeaux-Roma 1-3, BL)

2008. október 02. - mbemba

Két születésnapos tett azért, hogy a Kolozsvár elleni, hazai botlás után lábra álljon a csapat.

1-0-ra vezetett a Bordeaux (18. perc Gourcuff) és nem úgy nézet ki, hogy a Romának ma jobban fog menni, mint ezen a többnyire nehézkes, nagyon döcögős idénykezdeten. Aztán jött Vucinic gólja (64.), meg kettő Baptistától (71., 83.). A brazil második gólja csodás volt, sorfal fölött a felső sarokba csavarintott. Mindkét római október 1-jei eresztések.
 
A születésnapos Vucinic nem kapott ajándékba semmit
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Juliuo Baptista aztán büszkén nyilatkozott arról, hogy a szabadrúgások a specialitásai. És kevésbé büszkén az eddigi Romáról is mondott két szót: ,,Spallettinek gyakorlatilag nincs arra lehetősége, hogy mindenkinek együtt tartson edzést és ez természetesen kihat a teljesítményre.” Az olasz Yahoo a legjobb jegyet, 7-est, Vucinicnak adta (az ó gólja egy szöglet utáni fejes volt). Ő így látta: ,,Hogy a gólom lett volna az, ami változtatott? Nem, nem hiszem! Az igaz változás a félidőben történt, az első félidőben csúnyán játszottunk, aztán benn megbeszéltük, hogyan is kellene játszani.” Spalletti szerint, viszont igenis a gól volt, ami változtatott, mert az adott önbizalmat: ,,Bizalmat és új lelkesedést jelentett a csapatnak, amelyik bár addig emberelőnyben játszott (Henrique 37.), sok területet hagyott az ellenfélnek és maga keveset mutatott.”
 
A felállás amúgy így nézett ki: Doni, Cicinho, Mexes, Panucci, Riise, De Rossi, Taddei, Aquilani (Okaka 63.), Perrotta, Menez (Baptista 52.), Vucinic (Brighi 85.)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr47691922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.10.02. 14:04:23

Mindenesetre az ilyen győzelmek adnak erőt és mindent lebíró akaratot. Egyébként nem tudsz nekem segíteni egy összefoglaló linkkel? nagyon megköszönném!

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2008.10.02. 15:42:12

Popp, bocsesz, csak egy nem tetsző gól van, volt ott! Úgy néz letiltják egy időre ezeket.

Itt most megnéztem!
www.mightyfootball.com/category/uefa-champions-league/

popp · http://koncertblog.com/ 2008.10.02. 18:38:27

köszi mbemba, közben találtam egy még jobbat Carlo Zampa kommentálásban:
www.youtube.com/watch?v=fGyk1-rduOU!

A lazyomerdaléééé-s videót már ismertem, de most is nagyon jól esett. Nekem a személyes kedvencem egyébként ez: www.youtube.com/watch?v=-qEVuP9xK6E&feature=related
süti beállítások módosítása