Olasz fórum

Olasz fórum

Rossi: nincs megállás! (Moto gp)

2008. október 19. - mbemba

Malájföldön minden úgy történt, ahogy az lenni szokott: Rossi gyengécskén rajtolt – ezúttal a második helyről. Dovizioso elhúzott mellette, ezt azonban egyhamar korrigálta is a tavulliai világbajnok.

Rossi százötvenedszer állt a pódiumra
A 46-os üldözőbe vette Pedrosát, aki az időmérő edzésen megviccelte őt. A spanyol azonban ezúttal sem tudta legyőzni Rossit. 11 körrel a vége előtt az olasz dűlőre vitte a dolgot és helyben hagyta riválisát négy másodpercet verve rá, a 116 és fél kilométeres verseny után.
 
Egy verseny utáni interjúban Rossi elmesélte, hogy azért volt lehetősége megelőzni Pedrosát, mert jobban ismerte a Bridgestone-féle gumi tulajdonságait, mint vetélytársa, aztán hozzátette még: ,,Nagyon boldog vagyok, mert az a verseny igazolta azt, amit tudtunk, vagyis azt, ha jól kézben tudjuk tartani a saját ügyeinket, akkor nincsenek riválisaink.”
 
Rossi Bálint ezúttal 150. alkalommal állt dobogóra és idén 10. győzelmét szerezte meg.
 
Talmácsi rajt-cél győzelmet ért el, Simoncelli (250-esek) világbajnok, Dovizioso pedig harmadik lett.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr32721002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása