Olasz fórum

Olasz fórum

Gyászszünettel kezdődik a Juve-Real!

2008. október 21. - mbemba

Két ember halt meg azon a buszon, amelyik a Juventus-Real Madrid meccsre tartott.

Egyikük az autóbusz sofőrje volt, a másik, valószínűleg helyettese. A baleset helyszíne, Etroubles, egy a svájci-olasz határon lévő kisfalu.
 
Az autóbusz nekiment egy az autóút mellett lévő épületnek, aminek következtében a két említett ember azon nyomban megahalt, és mintegy 20-30-an megsérültek. A sérültek száma azért nem lehet pontos, mert őket nem csak a mentőbuszok és -helikopterek szállították el, de a segítségre siető személyautósok is. A buszon, huszonketten voltak, valószínűleg mind idegenbe szakadt olaszok, akik a Juventus esti meccsére igyekeztek. Egyikük arról számolt be, hogy a sofőr a kanyarokban bizonytalanul vezette a buszt.
 
A Gazzetta dello Sport cikke szerint az úton 20 méteres féknyom található. Az első hírek szerint, lehet, hogy a busz fékje ment tönkre és ez okozta a tragédiát.
 
A Bajnokok Ligája mérkőzés egy perces gyászszünettel fog kezdődni – közli a Juventus honlapja.

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr53725150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása