Olasz fórum

Olasz fórum

UEFA: Mindhárom olasz győzött

2008. október 24. - mbemba

Heerenveenben a munkásosztály mennybe ment, vagyis Gattuso góllal és gólpasszal járult hozzá az idegenbeli 3-1-hez.

És Inzaghi is villant másfélszer. Érdekes csapattal küzdötte ki a győzelmet a Milan: Dida; Antonini, Bonera, Favalli, Zambrotta; Gattuso, Emerson, Flamini; Kakà (Jankulovski 77); Shevchenko (Pato 71), Inzaghi (Ronaldinho 71.).

 
 
A Samp belgrádi, Partizán elleni sikere (1-2) legalább annyira nagy dolog, mint a Miláné. Ők nyertek:
Castellazzi; Lucchini, Accardi, Bottinelli; Stankevicius, Delvecchio (Sammarco 74.), D. Franceschini, Dessena, Ziegler; Cassano (Bellucci 61.), Bonazzoli (Fornaroli 86.).
 
Bonazzoli és Dessena a gólszerzők.
 
Amit pedig az Udinese csinál, az maga a csoda, miután fél Olaszország nem bír velük, azután a Tottenhamet is oktatták. A Handanovic; Motta, Coda, Domizzi, Lukovic (Pasquale 89.); Isla, D'Agostino, Inler; Sanchez (Pepe 77.), Quagliarella (Floro Flores 88.), Di Natale gárda 2-0-ra nyert. Az 56. perctől emberelőnyben fociztak a friuliak.

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr25729348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.10.25. 14:41:48

A Milannak B-sorral is áll az UEFA-kupa, de lehet, hogy tavasszal inkább lemondanak róla egy Scudetto lehetősége miatt. Bár nagyon nagy katyvasza tabellán jelenleg úgy fest, hogy csak a Milan szoríthatja meg az Intert.

A Sampra nagyon ráfért már egy győzelem, szerintem hétvégén az első Seria A-s diadaluk ideje is eljön.

Az Udinese pedig tényleg nagyon jól megy, de nekem már tavaly is bejött a Di Natale-Quaiareglia tandem, jól festenének bordó-sárgában. Mégis azt mondom a hétvégén botlanak, a farkasok meg beindulnak végre már.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2008.10.25. 16:36:05

Egy másik fórumon már észrevettem, hogy nem tudod tartóztatni magad, ha egy bizonyos csapatról van szó (ez így nem igaz!).
Szerintem Quaglia és Natale együtt nem megy oda, pedig mindenki jobban járna - az Udinet leszámítva. Úgy érzem Vucinic és Okaka, ha marad, márpedig maradni fognak, gondolom, akkor másfajta csatárjáték lesz ott.
Hallottad, h, úgy néz ki, h Totti nem vállalja az udinei meccset?
Milány: szerintem hozzák az UEFA-t, és az Inter nem tud, ilyen formában hozni egy egész idényt...
A Sampot nem láttam egy egész meccsen az idén, úgyhogy nem mondok semmit, csak, hogy: Forza Cassano!!
süti beállítások módosítása