Olasz fórum

Olasz fórum

Gattuso kifakadt (tippbajnokság, 14. forduló)

2009. november 27. - mbemba

Udinese-Livorno 2-1. Obodo, Pepe, Sanchez, Pasquale sérültek, de Di Natale visszajön. Nyer a jobbik!

Genoa-Sampdoria 2-1.
Presidente Preziosi azt mondja, nehéz lesz sorozatban harmadszor is nyerni. Ezen az oldalon csak Mesto eltiltott. A Sampnál felépült Semioli és Tissone is, szóval mindenki kész. Mi is készen állunk. Óriási lesz, mint mindig! Tűz és tudás a pályán. Sokak szerint Lippi újabb nyilatkozatával nyitott Cassano felé. Cassano pedig könyvet írt (ha jól tudom a másodikat, mindkettőt magáról). Őszintét. Egy ilyen mondat is van benne: ,,Több könyvet írtam, mint ahányat olvastam!"

 

Atalanta-Roma 1-2. Ketrec és lakat! Ezt kapja Totti – mondta Conte. Perrotta, Cassetti és Tonetto nem lesznek, De Rossi maszkosan edzett. Gyengék a bergamóiak ahhoz, hogy a gyorsuló fővárosiakat megállítsák.
Bari-Siena 2-0. Összeroppanthatja a Bari a toszkánokat. Legyen, ha Koman is játszik! Malesani a sienaiak új edzője. Érti a szakmát nagyon. Ő alapozta meg Del Neri Chievóját! De nyert kupákat a parmaiakkal is. Nem csak hatalmas kirohanása miatt lett híres, de az is emlékezetes Olaszországban, amikor a Hellas edzőjeként teljesen megőrülve rohant a Hellas-tábor alá. (0,22-től megnézni! Edző így még nem örült!! Mámor³)

 

Cagliari-Juve 0-0.
A Gazzetta azt írta, hogy a Juve esetében – Bordeaux-ról van szó – nem a 2-0 a galiba, hanem a mutatott szörnyűség, csőd – disastro írták. Amauri csatlakozott a sérültebbekhez. Eltiltottak nincsenek. Két válogatott kapus van a kapuban, ezért 0-0 lesz. Meg azért is, mert óvatoskodni fognak.
Chievo-Palermo 1-1. Húúúúúha! Nagyon kellene már megint a pont Rákospalotán, de a rózsaszínek is éhesek. Pastore tuti nem játszik náluk, de lehet, hogy Balzaretti sérülése is kitart még.
Parma-Napoli 1-1. Quagliarella, Hamsik, Cannavaro, Pazienza e Santacroce nem küszködött az Olasz Kupában. Hadd legyenek frissek, hiszen a Parma az ellenfél. Galloppa, Paloschi és talán Mariga, a kenyai hiányozhatnak.
Lazio-Bologna 3-0. Bizzarri, Siviglia, Perpetuini, Matuzalem nem edzettek hétközben, Cruz eltiltott (óvás is van). Ezért sem rózsás a helyzet. Talán pont ezért mondják, hogy Ledesma kezd, vagyis félre kell tenni a bajokat, hogy lehessen egyet előre lépni. A Bologna erőre kapott; Colombával minden jobb, minden szebb! Mindkét csapat 12 pontos, mint a kiesőhelyen szorongó Livorno. Ajaj!
Inter-Firenze 3-1. Nem vagyok oda a történelmes felvezetésekkel, de… utoljára 2000-ben nyert itt a Fiorentina. Trap volt az edzőjük, a hazaiaknak Lippi. Vieri játszott meg Baggio, Zamorano és Recoba. Aztán a Batistuta-Chiesa csatársor mégis erősebb volt. És még egy érdekes: Mutu, akkor az Interben kísérletezett.
Catania-Milan 1-2. Gattuso kiborult! ,,Én Gattuso vagyok! Hogy játsszak, nem kell megvárnom azt, hogy valaki rosszul játsszon vagy, hogy valaki lesérüljön… Beszélnem kell Gallianival, eddig Leonardóval beszéltem!” Galliani várja. ,,Erősnek érzem magam még mindig, és sajnálom, hogy nem tudom megmutatni.” Leonardo válaszolt: ,,Egyelőre sérült! Utána értékelünk mindent!”
 
Egy vonalnyira a könyv, mire madbalee fogát feni!
 
Gyorsító
Udinese-Livorno
Genoa-Sampdoria
Atalanta-Roma
Bari-Siena
Cagliari-Juve
Chievo-Palermo
Parma-Napoli
Lazio-Bologna
Inter-Firenze
Catania-Milan
 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr71554908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Juventino88 2009.11.27. 08:14:18

Udinese-Livorno 3-1
Genoa-Sampdoria 1-0
Atalanta-Roma 1-1
Bari-Siena 3-0
Cagliari-Juve 1-2
Chievo-Palermo 2-2
Parma-Napoli 2-0
Lazio-Bologna 0-0
Inter-Firenze 1-2
Catania-Milan 0-1

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.27. 11:17:41

Udinese-Livorno 2-0

Genoa-Sampdoria 2-2

Atalanta-Roma 1-2

Bari-Siena 2-0

Cagliari-Juve 0-0

Chievo-Palermo 0-1

Parma-Napoli 1-0

Lazio-Bologna 2-0

Inter-Firenze 3-1

Catania-Milan 2-3

ulver 2009.11.27. 11:17:55

Udinese-Livorno
Genoa-Sampdoria 1-1
Atalanta-Roma 1-3
Bari-Siena 1-0
Cagliari-Juve 1-1
Chievo-Palermo 1-1
Parma-Napoli 1-1
Lazio-Bologna 1-0
Inter-Firenze 3-1
Catania-Milan 0-2

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.27. 12:15:33

Udinese-Livorno 2-1 - véget ér Di Natale másfél hónapos gólcsendje.
Genoa-Sampdoria 2-2 - jó kis derby lesz!
Atalanta-Roma 0-2 - lassan zsinórban húsz bajnokin kaptunk gólt, ez a sorozat most megszakad.
Bari-Siena 2-0 - Komant a kezdőbe!
Cagliari-Juve 2-3 - látványos meccs, zebra győzelem.
Chievo-Palermo 0-1 - Delio és Fabrizio.
Parma-Napoli 0-2 - most botlik a Parma.
Lazio-Bologna 1-0 - kék győzelem a kiesési rangadón.
Inter-Firenze 1-1 - bl továbbjutás után pont Milánóból.
Catania-Milan 1-2 - szokásos 2-1 a Milannak.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.27. 15:49:11

@popp: Milyen nagy kéj lehetett neked leírni ezen szavakat, hogy "kék győzelem a kiesési rangadón". Persze, inkább az utolsó két szót. :)
Én is éppen ezért bízom a Palermo győzelmében, Rossi felrázza őket.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.27. 15:53:10

Ledesma pedig nagy valószínűséggel nem fog játszani,már ha ez meglepő egyáltalán, Lotito felszólította, hogy ő is kérjen tőle nyilvánosan bocsánatot, mint ahogy azt megtette Stendardo, hogy játszhasson, erre Ledesma azt mondta, teszem hozzá joggal, neki nincs miért bocsánatot kérnie, várja Lotito megkeresését, hogy négyszemközt beszéljenek. Szóval, marad minden a régiben.

bacity · http://kacat.blog.hu 2009.11.27. 16:27:17

Udinese-Livorno 2:0
Genoa-Sampdoria 2:2
Atalanta-Roma 0:3 unbelissimo derby
Bari-Siena 2:0
Cagliari-Juve 1:2
Chievo-Palermo 1:1
Parma-Napoli 2:1
Lazio-Bologna 2:1
Inter-Firenze 2:1
Catania-Milan 1:2

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.27. 19:38:01

@mbemba: Bizony, ez elképesztő eredmény, már a Porto edzőjeként is majdhogynem csodájára jártak ennek a ténynek, és akkor hol volt még a Chelsea meg az Inter.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.27. 22:29:00

Kicsit talán itt off, de leírom, mert most olvastam, és azért annak ellenére, hogy nem meglepő, megdöbbentett. Lippi kijelentette, hogy semmiképpen nem viszi ki a VB-re Cassanot, semmi esélye nincs rá. Megint nem értem a kapitányt. Toni, aki hosszú hónapok óta nincs formában ott lehet? Di Natale, aki alig mutat valamit válogatott mezben, ott lehet? Iaquinta szintén, aki talán már harmincszoros válogatott is megvan, de 2 gólt szerzett? Quagliarellaról nem is beszélve, akinek talán 1 jó meccse volt a válogatottban. Egyedül Rossi, akiben van fantázia, meg tán Pazzini. Mindezen játékosok mellett nem férne el Cassano? Amikor már felmerült Amauri is? Tényleg nem értem...

.Frajti 2009.11.28. 01:10:51

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Lippi egy gyökér. erre nincs más válasz. makacs, barom és egy csomó csúnyaszó jut eszembe. és nem azért, mert Antonio az egyik nagy kedvencem... egyszerűen ezt ez az olasz válogatott nem engedheti meg magának. csúnya dolog, de inkább Lippi takarodjon.. :(

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.28. 01:15:37

@.Frajti: Abból a VB nyertes csapatból egyszerűen nem hajlandó engedni, pedig eljárt némileg felettük az idő, ez az EB-n és a Konföderációs Kupán is bebizonyosodott, Lippi mégsem akar lépni. Hónapok óta lebeghet a levegőben Amauri válogatott bevetése, mikor nyilvánvalóan ő sem oldaná meg a gondokat és még demoralizáló is lenne a többieknek. Lehet persze még a fentieken kívül 1-1 meccsen játszatni Tottit vagy Del Pierot, de távlati megoldást az sem jelentene. Tényleg nem értem, hogy mikor és mivel köphetett bele ennyire Lippi levesébe Cassano. Főleg, hogy a VB előtt több mint fél évvel (!) kategorikusan kijelenti, szóba sem jöhet a neve. Nem értem.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.28. 04:45:35

Pláne, hogy a Rai Sportnak azt nyilatkozta Lippi, amint hivatalosan is olasz lesz Amauri, lehet beszélni arról, hogy behívja a válogatottba. Toronynak ott van Toni, vagy Iaquinta, még egy minek? Cassano meg vegye tudomásul fél évvel a VB előtt, lehet akármilyen formában, nem mehet Dél-Afrikába. Nem értem, nem értem.

Juventino88 2009.11.28. 08:24:34

Azért szerintem ráérünk majd a VB után temetni Lippit! Elég sokmindent letett az asztalra és biztosan megvan az oka Cassano kihagyásának is! Természetesen részben egyet is értek veletek, nálam is mindenképp csapatba lenne Cassano!
Amaurinak semmi keresnivalója nincs a válogatottba csakúgy mint Toninak sem! Vb után minden bizonnyal megindul a fiatalítás,új edzővel stb... De ezt már azért láthatjuk,hogy Lippi nem nagyon fog változtatni a keretén.
Én Alexet is mindenképp kivinném,bár lehet ezt csak a nagy elfogultságom mondatja vele,de így a pályafutása vére még megérdemelne egy VB-t!
Én egyedül Rossiban látok fantáziát meg néha Pazziniben,de ez így kevés...
És természetesen a védelemmel is elég komoly gondok lesznek. Mert hát a Juve védelmet láthatjuk hétről hétre és hát a VB-n ez elég kevés lesz!
De én azt mondom,adjunk még egy esélyt az öregnek,érti ő a dolgát!
Lehet nem lesz szép játékunk,de én az eredményességben mindenképpen bízok!
Forza Italia!
Iaquinta egy nagyon hasznos csere ember lehet a VB,de kezdőként valamért még mindig nem találja a helyét.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.11.28. 08:28:25

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Tudtommal kereken ez így nem hangzott el!

@.Frajti: Lippi világbajnokságot nyert, ráadásul Cassano nélkül.

Cassano ott volt 2004-ben, 2008-ban. Akkor is zseniális játékos volt, de nem nyert vele a csapat.

.Frajti 2009.11.28. 13:20:58

@mbemba: nem is egy embernek kell vb-t, eb-t nyerni, de ne mondjuk oly nagy hülyeségeket, vagyis ne vonjunk le messzemenő következtetést abból, hogy nem volt ott, nyertünk, ott volt, nem nyertünk. ennél sokkal több kell ide :)

a mostani olasz válogatott nézve szánalmas szó jut először eszembe, és kellene valami kreativitás bele, amit pirlo nem fog meghozni. nem beszélve arról, hogy Antonio mellett Pazzini kivirágzik. ez kéne, ha már hátul a nyomi juve védelmére épít, akkor elől is gondolkodhatna okosan. mert valahol okos gondolat a megszokott társaságot átemelni - leszámítva annak hibáit :)

vén embereket visz ki, és történjen csoda, de ez az olasz válogatott így, ebben a formában sokra nem fog menni. és csúnyán fájni fog ez nekünk. főleg, ha a csoportkörben már elvérzünk :(

.Frajti 2009.11.28. 13:21:38

@Juventino88: elfogult vagy Alexszel. Nagyon nem kell ő már ide, még pirlo is jobban kell, pedig ő se igazából :)

Juventino88 2009.11.28. 13:35:13

Lehet,hogy valóban így van! De nekem az 5 csatárban már ha annyit visz ki Lippi, Alexnek helye van. És ebben a szezonban nem is láttuk még játszani,szóval a temetésével várjuk meg a bajnokság végét és ha addig se produkál,mehet nyaralni.
Az én 5 csatárom: Rossi, Iaquinta, Pazzini, Cassano, Alex!

.Frajti 2009.11.28. 13:53:24

@Juventino88: Alex nem kell. Előbb kéne vinni Tottit, ne viccelj :)

és akkor a tippjeim:

Atalanta - Roma 1:1
Bari - Siena 2:1
Cagliari - Juventus 1:1
Catania - Milan 0:2
Chievo - Palermo 1:1
Genoa - Sampdoria 0:0
Inter - Fiorentina 2:0
Lazio - Bologna 1:0
Parma - Napoli 1:1
Udinese - Livorno 2:0

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.28. 14:11:04

@Juventino88: Totti jobb, mint Alex, két évvel fiatalabb is. Mondjuk vele meg én vagyok elfogult.

Kábé mióta visszatért Lippi lehet sejteni, hogy nem fogja kivinni Cassanot, nem is értem mire a nagy fölzúdulás Erről Cassano is nyilatkozott tavaly ősszel (több esélye maradt volna talán, ha akkor befogja).

Nálam is mindenképp kerettag lenne Cassano, de ettől függetlenül nagy szuerencséje az olaszoknak, hogy Lippi vezeti válogatottjukat és nem valaki közüllünk.

Az is egyértelműnek tűnik, hogy ha szalmailag nehéz is indokolni a kis ragyás kifelejtését a keretből, de kivinni is kockázat volna. A srác egy időzített bomba és bizony bőven előfordulhat vele, hogy épp egy fontos meccsen durran el az agya, ezzel hátrányos helyzetben hozva csapatát. A keretben is akármikor összeveszhet bárkivel. Szóval azért az egyéni ellenszenvvel kívül mással is tudná magyarázni döntését a kapitány. Az nyilvánvaló, hogy nem a kvalitásai miatt mond le róla.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.28. 14:11:58

@Juventino88: Gilát kihagynád? Lippi nem fogja.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.11.28. 14:17:54

@.Frajti: Lippi eldöntötte, hogy csapatot épít. Nem olyan emberekre számít, akik ötletet visznek a játékba, neki végrehajtók kellenek. Hogy tud csapatot építeni, azt nem kell bizonyítania! Tehát nem ..., ahogy írtad. Makacs az áll, ül!:))

Én sem gondolom, hogy direkt összefüggne Cassano szereplése a sikerrel, sikertelenséggel sem. De nélküle már sikerült, ami azt jelzi, hogy Lippi a csapatépítést nagyon érti.

Égés nem lesz, a címvédés csoda lenne. A nyerés is az volt!

Amire válaszolni akartam: Lippi nem barom!

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.11.28. 14:22:17

Sőt, inkább azt mondom: csak a barom lehet barom! És csak a gyökér lehet gyökér! :))
Egy Lippi soha!

Juventino88 2009.11.28. 14:27:27

@popp: Én ki :) De tudom,hogy Lippi nem fogja és nem fogja Di Natalet sem ebbe is biztos vagyok...

Juventino88 2009.11.28. 14:28:57

Lippinek minden tisztelet kijár ez én is adom! Ha viszi Alexet ha nem ha viszi Cassanot ha nem :) És az meg tényleg a legjobb,hogy nem mi állítjuk össze a csapatot!

Giannichedda 2009.11.28. 14:31:12

Udinese-Livorno 0:1
Genoa-Sampdoria 1:2
Atalanta-Roma 1:2
Bari-Siena 1:0
Cagliari-Juve 0:2
Chievo-Palermo 1:0
Parma-Napoli 1:1
Lazio-Bologna 1:0
Inter-Firenze 0:0
Catania-Milan 0:2

Zigi 2009.11.28. 14:37:23

Udinese-Livorno 2:1
Genoa-Sampdoria 0:0
Atalanta-Roma 2:2
Bari-Siena 3:0
Cagliari-Juve 0:2
Chievo-Palermo 1:2
Parma-Napoli 0:1
Lazio-Bologna 2:0
Inter-Firenze 1:1
Catania-Milan 0:1

Zigi 2009.11.28. 14:38:26

@ulver: Az Udine-Livorno meccs tippje lemaradt.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.28. 15:15:54

Lippi konkrétan azt nyilatkozta, hogy Amauri amint hivatalosan is olasz lesz, lehet beszélni a behívásáról.
Én értem azt, hogy Cassano esetlegesen egy időzített bomba, de kis túlzással a többi csatár meg besült bomba. Nem kivinni őt, pláne kijelentve azt, hogy tehet bármit, ebben a hosszú időben akkor sem lesz lehetősége kijutni, számomra érthetetlen és megmagyarázhatatlan. Meglátjuk mi lesz a VB-n, de világosan lehetett látni az EB-n és a Konföderációs Kupán is, hogy ami van, az nincs rendben. Bármilyen szimpatikus is nekem Del Piero, ő már nem megoldás a távlati célokra. Teljesen egyetértek a .Frajti által írtakkal, egy így komoly szinten működésképtelen válogatott.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.11.28. 15:20:45

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Ő olyat nem mondott ki, hogy: ,,tehet bármit". Tudtommal!

Juventino88 2009.11.28. 15:39:25

Mi szólnátok egy olyan posthoz,hogy mindenki leírná,hogy kit vinne el Dél-Afrikába?
Az illetékesektől kérdezném,hogy van-e valami lehetőség ilyenre?
Vagy akár írhatjuk ide is ha az nem gond...
De ha hülye ötlet hurrgjatok ám le nyugodtan!:)

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.11.28. 15:41:55

@Juventino88: Ha ma estig nem jelentkezik senki a poszt megírására, akkor én iderittyentem azt, mondjuk 4-5 napon belül!

madbalee 2009.11.28. 15:45:14

Udinese-Livorno 3-0
Genoa-Sampdoria 2-2
Atalanta-Roma 0-1
Bari-Siena 2-0
Cagliari-Juve 0-1
Chievo-Palermo 2-1
Parma-Napoli 1-1
Lazio-Bologna 1-0
Inter-Firenze 2-1
Catania-Milan 1-2 (első felindulásból 3-at akartam írni, de aztán meggondoltam magam)

madbalee 2009.11.28. 15:46:38

@Juventino88: Jó ötlet, de szerintem még kicsit korai. Vagy lehet negyedévente lehetne egy ilyen.

madbalee 2009.11.28. 15:51:07

@madbalee: meggondoltam magam. Szárdok nem fognak kegyelmezni:
Cagliari-Juve 1-0

Juventino88 2009.11.28. 15:52:40

@mbemba: Jól van ennek nagyon örülök!

Juventino88 2009.11.28. 15:54:11

@madbalee: Lehetne szerintem is. Mondjuk csinálunk mindenki egy keretet most. És mielőtt Lippi kihirdeti az övét! (ez mikor lesz nem tudjátok?)

Juventino88 2009.11.28. 15:54:59

@madbalee: De akkor ha a Juve nyer 1-0ra nem reklomálhatsz ám :)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.28. 16:09:11

@mbemba: Konkrétan azt mondta, hogy biztos nem lesz a keretben. Ezt azt jelenti, tehet bármit, nem lesz ott.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.11.28. 16:25:48

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Az Espressóban jelent meg az interjú (ma, tegnap esetleg). Ha egyről beszélünk.

Ott, mikor Lippi csapataegységről, miegymásról beszélt, akkor az újságíró ezt mondja: ,,Gyakorlatilag, ezzel válaszolt is miért nem viszi Cassanót Dél-Afrikába."
Lippi: ,,Ezt, Ön gondolja így!"

Ezt is mondta: ,,Sajnálom az egészet, mert Cassano jógyerek. De egy hihetetlen helyzet alakult ki!"

Itt a beszélgetés!
espresso.repubblica.it/dettaglio/mister-lippi-missione-mondiale/2115613&ref=hpsp

madbalee 2009.11.28. 20:31:12

@Juventino88: ;) nem fogok, nem szoktam amúgy sem :)

madbalee 2009.11.28. 20:32:37

@popp: Ahogy mondtad Di Natale betalált ;)

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.28. 21:33:39

@madbalee: Jaja, ezért vajon nem jár bónuszpont?

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.11.29. 09:05:19

Mindazoknak, akik kihagyták a meccset! ÓRIÁSI!
(most láttam én is)
www.youtube.com/watch?v=YqtuFDPUhbE

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.29. 11:17:18

Egy telitalálatom már van. Ünnepi pillanat, ez az első a fórum keretei között! :)

.Frajti 2009.11.29. 16:57:57

giannicheddával megosztva nyerhetek már csak, mindketten 3+1-gyel állunk és mindkettőnk esti tippje 0:2

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.11.29. 17:01:14

@.Frajti: Valakivel nem számoltál! :))

Koman jól focizott!

.Frajti 2009.11.29. 18:25:03

@mbemba: ha megnézed, amit írtam, ez nem mond ennek ellent.

.Frajti 2009.11.29. 18:26:05

@mbemba: amúgy nálam ez 2+2 a tied :)

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.11.29. 18:43:39

Kettőt telibe találtam, további négynek a kiemenetelét. Szóval összejöhet még nekem is a forduló!

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.29. 20:03:52

Én már hónapok ótak rém gyenge bajnoki tippelő formában vagyok (a nemzetközi porondon viszont száguldok). Bízom egy jobb Clausurában.

Ennél sokkal fontosabb viszont, hogy megmoccant a Roma, már csak három pontra a negyedik hely. Hej ha szerdán a Baselt verve mennénk tovább az EL-ben, hej ha hoznánk a derbyt a hétvégén, helyhatósági választások.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.29. 20:47:16

Hát mondjak...Nagyon csalódott vagyok, ha egy csapat a közvetlen riválisát, a kiesés elleni harcban, hazai pályán nem tudja leverni, akkor sok kilátása nem lehet. Komolyan, ha marad ez a teljesítmény, lehet elkezdeni böngészni a Serie B veszélyes riválisait. Én nem tudom mit kéne tenni, Ballardini nem rossz edző, de bebizonyosodott, képtelen felrázni a csapatot, váltani kell, amíg még van remény. Annyi pozitívum van csak, hogy a Livorno és a Siena is kikapott, és a veszélyeztetettek egyike sem kapott sárgát, így Kolarov, Baronio, Mauri és Zarate játszhat a Roma ellen. Ilyen kilátástalan teljesítménnyel a Roma csak játszadozni fog a Lazioval, ez borzasztó. Persze amíg élünk remélünk, de én mindig azt hiszem nem lehet rosszabb a teljesítmény, de a játékosok mindig képesek rám cáfolni.
Meglepett hogy ilyen simán kikapott a Juventus, egyértelműen gödörben vannak, és bizony nem lesz könnyű dolguk a Bayern ellen. Nagyon gyengék a torinoiak magukhoz képest. Az esti meccstől pedig jó kis gólzáporos mérkőzést várok.

@popp: Nem csak én emlékszem erre az aranyos választási reklámra ezek szerint. :)

madbalee 2009.11.29. 21:31:52

@Juventino88: Nem voltam elég bátor a szárdokból nem néztem ki 2 gólos győzelmet, csak 1-et.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.29. 22:10:01

@madbalee: Én nem gondoltam volna, hogy ilyen simán kikap a Juventus, ők sincsenek top formában. Bár kétségtelen, hogy a liga legrosszabb formában lévő csapata a Lazio.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.29. 22:17:36

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Érdekes, hogy '90-ben még inkább a helyhatósági választások kifejezést használták, azóta viszont az önkormányzati választás szóösszetétel rögzült a köznyelvben. on.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.29. 22:22:24

@popp: Gondolom azért, mert a tanácsrendszer után még a nagy többségnek nagyon idegen lett volna az önkormányzat műszó, ezért maradtak a közérthetőbb kifejezésnél. On.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.29. 22:42:54

Na, részemről 2+3, második próbálkozásra nem is rossz.

.Frajti 2009.11.30. 00:07:49

@mbemba: végülis mindegy mit találtál el, Giannival ketten vittük a fordulót 4+1-be, ha tényleg mindent jól néztem :)

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.11.30. 06:17:41

@.Frajti: 12-1 után tudok eredményekkel kirukkolni!

Juventino88 2009.11.30. 08:37:31

@madbalee: Hát érdekes, 2 góllal nem is voltak jobbak,bár az biztos,hogy megérdemelten nyertek!
Nem értem egyszerűen mi lehet a gond, sokan Ferrarara fogják, sokan a sérültekre. Én személy szerint Amaurit hajtanám el melegebb éghajlatra, érthetelen,hogy meccsről meccsre játsza végig a mérkőzéseket és nulla amit produkál... Ferrara néhány döntésével persze nem értek egyet,hogy miért kell mindig a 80. percig jegelnie iovincot is,mert mikor beáll legalább 10 perc élvezehtő a Juventus mérkőzéseiből... És persze van még rengeteg észrevételem,de ez így édeskevés.
Jó lenne azért ha hétvégén az Inter még nem nyerné meg a bajnokságot és a Bl-ben is tovább tudnánk menni,bár az eddig mutatott játék nem méltó erre!

Giannichedda 2009.11.30. 10:13:58

@.Frajti:

Ezt még emésztem egy kicsit... :D

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.30. 11:39:20

@Giannichedda: Öröm azért, hogy a Lazio egykori játékosa vitte a prímet ezúttal. ;)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.30. 12:07:51

@.Frajti: Igen, elfelejtettem hozzátenni, elnézést érte, csak a régi ismerősön ragadt meg a szemem. :)

.Frajti 2009.12.02. 14:43:17

posztot ennek:

megvannak a kalapok a pénteki sorsolásra

1. KALAP: Brazília, Spanyolország, Hollandia, Olaszország, Németország, Argentína, Anglia, Dél-afrikai Köztársaság

2. KALAP: Ausztrália, Japán, Koreai Köztársaság, Koreai NDK, Honduras, Mexikó, Egyesült Államok, Új-Zéland

3. KALAP: Algéria, Kamerun, Elefántcsontpart, Ghána, Nigéria, Chile, Paraguay, Uruguay

4. KALAP: Dánia, Franciaország, Görögország, Portugália, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Svájc
süti beállítások módosítása