Olasz fórum

Olasz fórum

Ma este sorsdöntő csata: Inter-Barca

2010. április 20. - Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

Ma este az olasz labdarúgás olyan mérföldkőhöz érkezik, amit ha sikeresen túlhalad, akkor nem csak sokat nő a klubfutball ázsiója, hanem bebizonyosodik, hogy szakértelemmel és elszántsággal igenis sokat lehet elérni. Ezért is van különösen a világ szeme Special One személyén.

Ha hihetünk a Gazzetának, akkor Mourinhó egy 4-1-4-1-et fog játszatni, ahol a négy védő sorrendben Cordoba, Lucio, Samuel és Zanetti, előttük mint kapocs zakatol Cambiasso, a támadórészleg segítése pedig Maicon, Eto'o, Sneijder és Motta feladata. Az ék szerepében az előzetes hírekkel ellentétben Milito. Bár nem akarunk beleszólni Mourinho munkájába, de ez kifejezetten az a meccs, ahol megérné Super Marióval kezdeni. Maicon feltolása se rossz ötlet, ám ő éppen attól a világ egyik legjobbja posztján, hogy hátulról érkezik meg az ellen kapujához és ez az előnye, ha eleve elől kezd, elveszik. Sneijder és Eto'o kettőzött erővel fog küzdeni, utóbbi motivációját mondani sem kell, előbbi pedig csak "szimplán" az olasz bajnokság talán legjobb játékosa. Egy dologtól félhetünk, ez pedig az, hogy Zanetti ne kerüljön egy az egybe Messivel, mert annak csúnya vége lehet. Cambiasso és hozzá visszazárva Motta elégnek látszik Xavi megállításához, a védőnégyes pedig Pedrót könnyen elzárhatja a labdától, Messi az, akire nagyon nincs megoldás, de ő az X-faktor a történetben.

A Barca egy 4-2-3-1-ben bízik, hátul Alves, Piqué, Milito és Puyol, esetleg Maxwell is szóhoz juthat, előttük Xavi és Busquest, majd Messi, Pedro és Keita, legfelül pedig Ibra, bár az ő játéka sem biztos.

Bízzunk abban, hogy az Inter megugorja ezt az akadályt és megnyugtató előnnyel utazhat Spanyolországba. Nem igaz, hogy az utóbbi hetek gyenge Intere nem erre a meccsre tartalékolt. Forza Inter!

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr521937880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

oleandro 2010.04.20. 20:26:13

Az internak szerintem csak akkor van esélye, ha sikerül megölnie a futballt. És akkor egy nagyon sz. meccsetlesztünk kénytelenek végigszenvedni.
1:0 már remek eredmény lenne nekik, mert akkormajd kint is játszhatják u. ezt.
Remélem nem lesz igazam, mert én focit szeretnék látni!

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.20. 20:43:31

...és semmi sem jött be az előzetes várakozásokból Inter részről. :D

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.20. 22:50:22

Nagyszerű meccs volt!
Más: Az Inter szurkolók helyében én most ábrándulnék ki örökre Balotelliből. Ez egyszerűen undorító, többé a pályára nem léphetne.

oleandro 2010.04.20. 23:21:57

Hét nem lett igazam, bizony lett foci.
Az volt a néző mázlija és a Barca peche, h. hamar gólt rugtak.
Szerintem ezzel Inter továbbjutott
(bár most se legyen igazam, és újabb jó focit lássunk...)

popp · http://koncertblog.com/ 2010.04.21. 01:04:06

Nagyot játszott az Inter, jár nekik az óriási gratula! Azt viszont nem igazán értem, hogy Balotellinek mi baja lehetett egy ilyen győzelem után.

Szerintem ezzel megfordultak az esélyek, most az Inter továbbjutását taksálnám hatvan százalékra.

.Frajti 2010.04.21. 09:04:14

@popp: a közönség volt a baja, akik nagyon nem kedvelik már, mikor mutatták a meccs után, akkor is a nézőkhöz pofázott ki, akik oltott, a bastardo negro a legalapabb, ami inter meccsen neki szól.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.04.21. 09:11:47

@.Frajti: @popp: Szerintem a lényeg az, hogy nem ment vissza védekezni, miközben a többiek gürcöltek, és erre a közönség nagyon berágott. Dööbenetes volt látni, hogy a többiek keresik az üres emebereket ő pedig kényelmesen, tétován sétálgat.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.21. 12:38:44

@mbemba: Ha még egyszer pályára léphet az Interben, mélységesen csalódni fogok Mourinhóban.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.04.21. 12:43:22

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Márpedig szombaton játszik! :) Ezt Múúúú mondta. Ő (jobban) tudja!

Lehet, hogy igaza van. Egy nagyon lelkes játékkal bocsánatot nyerhet. Meg jó lenne pihentetni a hármakat (Milito, Pandev, Eto'o). (utóbbi másodlagos)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.21. 16:11:22

@mbemba: Olvastam. Bocsánatot azzal nyerhetne, ha befejezné a profi pályafutását.

.Frajti 2010.04.21. 17:01:01

@mbemba: Az a baj, hogy ez tipikusan az az ördögi kör. Sose kedvelték, hiába volt, hogy ő hozott nekik meccseket. Az utálatból pedig az egy-két ellenszenves cselekedete ide sodorta. Mikor jött be, már akkor nem volt lelkesedés. Csak ő meg barom, és nem azzal próbálj elhallgattatni a fújolást, hogy jól játszik csakazértis, hanem, mint a kisóvódás, igen, fütyültök, akkor adok rá okot. Borzalom. Pedig azt hittem a kis pihentés jót tesz/tett neki.

impulzusmoduláció 2010.04.21. 19:17:50

van-e olyan edző aki megtudná zabolázni?vagy mindjárt igoriba kellene küldeni?

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.04.21. 21:47:28

@impulzusmoduláció: Kisebb falat talán, de úgy néz ki Del Neri boldogult Cassanóval.

Szerintem Nem Úri Muri tudja, hogy szüksége van Balotellire, mert az Internek még hosszú ez a szezon, ezért újra és újra megpróbálja a lehetetlent. (de (úgy tudjuk), hogy lehetetlen nincs!:)

.Frajti 2010.04.22. 06:45:35

@mbemba: Antonio azért már érettebb, szerintem ott a kor számít, hogy ma már könnyebb egy edző dolga vele. De még mindig csak könnyebb, nem könnyű. :)

Matrix23 2010.04.23. 22:10:32

"Zanetti ne kerüljön egy az egybe Messivel,"

:)))

Hogy féltették az öreget, csak tudnám miért, ugyaonolyan ő mint 10 éve.. Messit pedig nagyon ismeri, tanári volt ahogy szerelte mikor Messi egy az egyben vitte rá.

Frajti!

A kanyar a legvégig kitartott Mario mellett, még bíztató transzparensek is voltak neki, pedig néger játékosokat ritkán szeretünk.. Sőőt még a juve ellen idegenben az idén, core is volt neki, ahol minndenki balotellit ábrázoló képet emelt fel, de ez a milan mezes dolog már sok mindenkinél betett, ez pedig az utolsó csepp volt a pohárban, most már tényleg elfordult tőle minden szurkoló. Igazából a sima tifosik azok akik nem nagyon szerették.

Balotelli vattene!
süti beállítások módosítása