Olasz fórum

Olasz fórum

Itt Lippi

2010. június 10. - mbemba

Tegnap reggel megérkezett a címvédő is Dél-Afrikába; délután edzés volt, utána pedig Lippi ismét válaszolt az újságíróknak. Megint elmondta a szokásost, vagyis, hogy kik az esélyesek: sopratutto (mindenekelőtt) Brasile e Spagna, aztán 5-6 ország, mint Anglia, Hollandia, Argentína, Franciaország és Olaszország. A jó öreg Marcello ismét válaszolt néhány a hiányzókat illető általános kérdésre, de Lippi ügyvédje már elmondta itt, hogy kik miért jutottak ki, illetve nem jutottak ki a vébére.

Azt mondják olyan, mint Paul Newman

Lássuk az újdonságokat: Camoranesi már edzett, Pirlóval pedig számol a Mister, vagyis Cossu nagyon valószínű, hogy ha marad, akkor is csak nézőként marad (Marchisiónak térdével kellett óvatoskodnia). Pirlo talán a harmadik meccsre lesz meccsképes, de vár rá a csapat: ,,Gattuso és Zambrotta is úgy jött Németországba, hogy nem voltak készek az első meccsre. Egy amolyan Pirlo-helyettes fog játszani(Svájc ellen Palombót láttuk indítgatni Maggiót - jól indítgatni), akinek mások a jellemzői, de várunk rá, mert maradni akarunk. Robbennel és Drogbával hasonló a helyzet! Mindenesetre egy játékos nem nyer vébét, gondoljunk csak arra, hogy Messivel a csapatban, majdnem kiesett Argentína!”

Naaaa, hasonlít?

Aztán ejtett pár szót magáról is elmondva azt, hogy most pszichésen feltöltöttebb, mint 4 éve. És ami még fontosabb (Bocsesz Maestro!:), azt nyilatkozta, hogy tisztán, világosan látja csapatát: ,,Kompaktabb védelmet szeretnék, hogy három támadót tarthassak elől.” A felkészülésről a következőket tudatta: ,,Sestriere-től kezdve a barátságosokig minden ütemezve volt, beleszámolva a mexikóiak ellen elnehezülő lábakat is! Ma látták, hogy jól mozognak a játékosok, ami nem azt jelenti, hogy megnyerünk minden meccset, de azt igen, hogy, amit meg akartunk csinálni, azt megcsináltuk!”
 
Aztán valami személyeset is elejtett: ,,Tegnap este történt egy előrelépés: kábé 800-an búcsúztattak, mikor Malpensáról (milánói reptér) felszállt a gép, tavaly, mikor a konföderációsra mentünk, akkor egy felirattal (striscione) egy ember volt kinn a pisai reptéren – egy régi jó barátom.­”
 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr712070229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

La Serenissima 2010.06.10. 11:14:33

nem lesz ez rossz! ilyen sorsolással a nyolcba be kell söpörni (akkor is ha mondjuk X Paraval az 1. meccs) és akkor már lehet izgulni, mert lehet bármi...én speciel már egy 3. hellyel is bőven elégedett lennék.

amúgy meg: frászt hasonlítanak, de jól hangzó nonszensz :)

popp · http://koncertblog.com/ 2010.06.10. 11:35:02

A hazatéréskor remélem többen lesznek a reptéren!

madbalee 2010.06.10. 19:49:50

"konföderációsra mentünk, akkor egy felirattal (striscione) egy ember volt kinn a pisai reptéren – egy régi jó barátom.­”

Szerintem ebből is látszik, hogy a konföd kupa bohóckupa ;)

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.06.10. 20:27:59

A popp küldötte videón Inzaghi eléggé kiüttöte magát! :)) (szerintem:)))

1,14-nél

Rino 2010.06.10. 20:59:19

@mbemba: bár Pipponak alapból fahangja van:)

raja ram 2010.06.10. 21:01:01

Erről az ágról viszonylag könnyű eljutni a legjobb 8 közé (a listám szerint a 16 között a dánok jönnek), de aztán egy kálvária következik: Spanyolország, Argentína és a döntőben Brazília. Volt már ilyen: 1982

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.06.10. 21:06:52

@Rino: Hang?:)) Az arc milyen? Leharcolt! :))

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.06.10. 22:18:32

@Rino: :))) Értelek! Galliani még szerepelt volna! :))
süti beállítások módosítása