Olasz fórum

Olasz fórum

Olaszország-Új-Zéland (vasárnap 4-től)

2010. június 19. - mbemba

Persze, hogy az új-zélandiaknak – ők az All Blacks helyett az All Whites – is vannak ismertebb játékosaik – róluk a poszt végén –, ott van az 1-1 a szlovákok ellen, s ott van a tavalyi olaszoknak bevágott 3 gól – a vége 4-3 lett Buffonéknak –, de az ilyen meccseket az olaszoknak nyerni kell! Ezt üzenjük innen a Duna mellől.

Buffon, mint Baresi?
A kisebb sérve miatt kínlódó Buffon nélkül áll a feladat elé a világbajnok – Albertini a 94-ben Baresivel történtekhez hasonlította a Buffon-féle helyzetet (a jó öreg Franco a döntőre tért vissza). Marchetti lesz tehát a kapuban, és a hírek szerint nem biztos, hogy Maggio zakatolhat a jobb oldalon, hanem Zambrotta lesz ott. Középen marad Cannavaro és Chiellini, s a balon pedig Criscito. Középen nem valószínű Pirlo visszatérése, de nem zárják ki a hírek ezt sem. Talán Camoranesi, De Rossi, Montolivo és Marchisio lesz a középpálya, s miután sokat mondják, hogy nagy küzdők ezek a zélandiak így valószínű, hogy Iaquinta és Gilardino lesz, akiknek oda kell tenniük magukat megküzdendő a területért.
 
Mondják azt is, hogy Lippinek nem jött be Marchisio, mint csatárok közötti kreatív így a juvés visszavonul a középpálya bal oldalára. Vagy onnan Di Natale indulhat majd?
 
És akkor az új-zélandiakról: a Celtic csatára Christopher Killen már két gólt is vágott a világbajnoknak, a göppingeni születésű Smeltz pedig szintén bevette az olasz kaput. Na, az ő fejét keresgéli állandóan a csapattársak. A gumi Cannavaro kell ide, hogy megállítsák! Aztán ott a szlovákokat tönkretevő Winston Reid, aki még pár hónapja is azon rágódott, hogy dán válogatott legyen vagy új-zélandi. ,,A dán szövetség már 17 évesen megkeresett, de nem tudtam egy ilyen nagy kérdésre válaszolni.” A ma is csak 22 éves Reid Dániában született, jó haverja neki Kjaer, ami hozzásegítheti őt egy palermói szerződéshez. A 82-es vébén szerepelt Ricki Herbert, az edző. úgy tette be a márciusi válogatott keretbe, hogy egy meccsen sem látta játszani.
 
Na, őket kellene megverni, azért hogy jó vasárnap délutánunk legyen!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr252093289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.06.19. 23:06:43

@popp: Kíváncsi voltam, hogy a Roma-tábor figyelmesen olvas-e! :))

Nyilván ő lesz Gattuso helyén!

popp · http://koncertblog.com/ 2010.06.20. 00:58:52

@mbemba: Az azért szimbolikus volt, mikor Daniele a gólja után egyenest Rinohoz szaladt, majd vagy tíz másodpercig artikulátlanul üvöltöttek egymás pofájába. Élvezet volt nézni amúgyis mit művelt a kispadon Gattuso, csak Maradona performanszához mérhető a produkciója. Nagyon nagy hasznára van a csapatnak melegítőben is, akkor sem vitte ki hiába Lippi, ha egy percet sem játszik.

madbalee 2010.06.20. 07:25:21

@popp: "csak Maradona performanszához mérhető a produkciója" van 1 olasz is akihez mérhető -> csak az évszámot mondom: 2002.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.06.20. 08:57:17

@madbalee: Ó ez jogos, de én a mostani vébéből indultam ki.

oleandro 2010.06.20. 17:53:17

Hú, de dühös vagyok. Pedig végsősoron nem történt más, mint amit vártam: ez a rém gyenge giuve csapat élén azzal a szerencsétlen (sz)aranylabdással jól leszereplt, szégyent hozva Olaszországra.
Andate a f......!
süti beállítások módosítása