Olasz fórum

Olasz fórum

Ez a beszéd! (Del Piero újabb levele, ezúttal szerződéséről)

2011. február 25. - mbemba

Aranylábú barátaink sokszor csalódást keltenek bennünk. Akik focikívüliként hallanak híreket ebből a világból, el sem hiszik, hogy történik itt szép is, jó is. Del Piero most felajánlotta klubjának, hogy ő előre aláírja a sok-sok vacakolással készülő szerződést, az összeget majd gondolja ki a vezetés, az igazgatóság. A Juve 10-ese – fontos adalék, hogy 1993 óta torinói – honlapján (alessandrodelpiero.com) tette közzé döntését, annak okait. Íme Del Piero levele:

Helló mindenkinek! Úgy érzem elérkezett az ideje annak, hogy négyszemközt beszéljek veletek, vagyis azokkal, akik napról-napra nagy lelkesedéssel követitek a velem történteket. Jóideje olvasok nevem kapcsán olyan híreket, amelyek nem vallanak rám, és ez elkeserít – gondolok itt bizonyos helyzetekre és viselkedésekre.
 
A pályafutásomat mindig is a foci, a Juve-mez és annak szurkolói iránti végtelen szeretet hajtotta. Nem a pénz. Sok pénzt kerestem életemben, s kereshettem volna többet is máshol, ha elfogadtam volna valamelyik ajánlatot, melyek közül több az utóbbi időkben érkezett.
 
Beszéltem az Elnökkel, nem anyagi vonatkozásokról, hanem az akaratról, mellyel szeretnék a következő évben is játszani, ajánlva eltökéltségemet, professzionizmusomat és játékszenvedélyemet, illetve győzniakarásomat, ami a viareggiói tornától kezdve a világbajnokságig kísért, nem is beszélve a másodosztályról.
 
Szeretném hangsúlyozni, hogy a köztem, a mez és a szurkolók közti kapcsolat nem mérhető semmivel. Első szerződésemet is látatlanban írtam alá, pályafutásom utolsó szerződését is így fogom aláírni.
 
Ez minden!
 
Un abbraccio. Ciao!
 
Alessandro
 
Az olaszfórum korábban akkor idézte Del Piero honlapját, mikor Spanyolországba távozó csatártársától, barátjától, Trezeguet-től köszönt el.

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr702691185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

La Serenissima 2011.02.26. 16:05:19

így kell ezt!!!

nagy kár, hogy ilyen ritka mostanság az ilyen játékos...

oleandro 2011.02.27. 12:12:01

Könnyű neki. Biztos jobb reklámszerződése van ennél :-)
www.youtube.com/results?search_query=totti+vodafone&aq=f
süti beállítások módosítása