Olasz fórum

Olasz fórum

Berlusconi 2008-as kampánydala

2011. november 09. - mbemba

Berlusconi tegnap azt mondta, hogy lemond miután elfogadtatja a parlamenttel a gazdasági szempontból fontos döntéseket (a berlusconi címke mellett korábbi posztok taglalják miniszterelnökségét, személyét, munkáját és hülyeségeit).

Most mindenki búcsúztatja – könnyes szemmel csak nagyon kevesen –, de pár éve még örült neki: a fitneszterem, a melós, az egyetemista, a cukrászda és a matek tanár. Hát így! Minden idők legbárgyúbb kampányklipje következik (fordítás a videó után, a második legbárgyúbb – mindent megtettek az aranyért – az ellenzéké volt):

Van egy nagy álom, ami bennünk él, a szabadság népe vagyunk, Elnök úr veled vagyunk, szerencse, hogy Silvio itt. Mi vagyunk az emberek, akik szeretnek és hisznek, akik az álmot valósággá akarják tenni, elnök, veled vagyunk, szerencse, hogy Silvio itt! Mi vagyunk az emberek, akik soha nem adják fel, akik kinyújtják az erőt adó kezet, elnök úr, veled vagyunk, szerencse, hogy Silvio itt. Éljen Olaszország, amelyik választott, amelyik még hisz ebben az álomban, elnök úr, veled vagyunk!...

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr923365178

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Best of Silvio Berlusconi 2011.11.14. 09:59:26

Hőn szeretett olasz politikusunk lemondott, nézzük, hogyan vitt színt az életünkbe....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása