Olasz fórum

Olasz fórum

Pénteken Örményország, kedden Dánia az ellenfél

2012. október 11. - mbemba

Pénteken 7-kor Jerevánban meccsel Olaszország. Egy kötelezőnek gondolt győzelem után pedig kedden jöhet Dánia. A helyszín a San Siro, a kezdés pedig 20,45.

Pisából érkezett a csapat Örményországba. A kezdőt még nem tudni, csak tippelgetnek az újságírók. Kérdés a védelem összeállítása, a csatársoré még inkább, de számomra érdekesebb, hogy mi lesz De Rossival és Osvaldóval. Ha valóban rossz fát tettek a tűzre a Romában, akkor automatikus-e helyük a válogatottban. Szerintem igen, sőt onnan próbálják meg visszaszerezni római helyüket. Nagyon sokan várják azt is, hogy a novemberben 20 éves Verratti kap-e helyet – kapuba is állnék, csak játszhassak – mondta a párizsiak játékosa. Valószínűleg igen, ha megvan – teszem fel – egy kétgólos előny. Kisebb meglepetés, hogy Candreva és Criscito szintén tagja a keretnek.

A dánok pénteken Bulgáriában játszanak, ott, ahol Olaszország döntetlent játszott (2-2). Kjaer, Agger, Rommedahl és csapata eddig csak egy meccset játszott: a csehek ellen otthon 0-0 lett.

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr494832426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pietro87 · http://forzanapoli.blog.hu/ 2012.10.11. 17:46:32

Nehéz meccsekre számítok, az örmények feljövőben, míg a dánok megmutatták magukat az EB-n.

Kedden gyakorláson Montolivo trequartista volt, Giovinco és Balotelli mögött.

Ezt írták lehetséges kezdőneek: Buffon; Maggio, Barzagli, Bonucci, Criscito; De Rossi, Pirlo, Marchisio; Montolivo; Giovinco, Balotelli (4-3-1-2).

Candreva megdolgozott a meghívóért, megérdemli a behívást, Criscito esetében nem tudok mit mondani. Csak annyit, hogy a Zenit nem épp a legjobb formájában van most.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2012.10.11. 21:25:40

@Pietro87: Én, tényleg, inkább könnyűre! :)) Mert szerintem a bulgáriai ,,pontvesztés" miatt jól összpontosító csapat fog játszani, s ez elég kell legyen. UFF!

oleandro 2012.10.13. 09:45:34

Prandeli megköszönheti Zemannak, hogy pihantette DDR-t és Oszit erre a sosrdöntő rangadóra, akik gy aztán góljaikkal megmentették őt (is). :)

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2012.10.13. 14:35:03

Aki nem látta volna a gólokat, annak: www.youtube.com/watch?v=LTtcsfAV754

@oleandro: Most akkor ki egyenlített? :)))) (videón a baki)
süti beállítások módosítása