Olasz fórum

Olasz fórum

Crespo ma 40 éves, a Modena edzője lett! (Hernán Crespo, régi arcok, 4.)

2015. július 05. - mbemba

crespo2.jpgA 90-es években és az ezredforduló közvetlen közelében volt három argentin, akik alig-alig ismertek sérülést, nem ismertek kifogást, nem vollt gyenge idényük, nem volt rossz edzőjük, látszólag nem volt soha semmi bajuk (azóta persze tudjuk, hogy Batistuta akkor is küzdött egészségével), hanem csak hozták a gólokat hatalmas zsákokban, idényenként kábé húszat, de tíznél kevesebbet crespo1.jpggyakorlatilag soha.

Véletlen fedeztem fel, hogy Crespónak pontosan ma van a szülinapja. És mivel az is kiderült, hogy pontosan mostanában kezdi a felnőttek között edzői pályafutását, gondoltam itt az alkalom az olaszfórum irogatására, a régi arcok-sorozat folytatására.

Crespo miután befejezte hihetetlen pályafutását (River, Párma, Lazio, Inter, Chelsea, Milan, Chelsea, Inter, Genoa, Párma) családjával úgy döntött szép lesz az élet Pármában (most három lányuk van). Valószínűleg, Crespo nem egy lusta ember,  hiszen a rövid időn belül megszerezte Covercianóban az edzői képesítést, ahol a tanárok szerint nagyszerű záróvizsgát tett. Az olasz Fox Sports szakkomentátoraként Pármában az ifik edzője lett, és most érkezett a Modena felkérése. Két idénye a feljutásért játszották, tavaly a kiesés elkerüléséért: Hajrá Crespo! Mint a tizenhatoson belül!

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr87596712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása