Olasz fórum

Olasz fórum

Halála után másfél milliót osztott szét

2016. január 12. - mbemba

enoplastic-504549_610x431.jpgAz Enoplastic egy jól ismert cég volt korábban is, de a napokban a név befutotta az olasz médiát, ráadásul nem az üzleti rovatokban. Illetve, remélem, hogy ott is!

Piero Macchi a vállalkozás alapítója és vezetője júniusban halt meg, mostanában mégis hallatott magáról egy gyönyörű tettel. A sikeres vállalkozásból, felesége által, másfél millió eurót szétosztott, mint karácsonyi ajándékot a cég alkalmazottai között – 280 emberről van szó –, így jutalmazva őket egyenként és mint csapatot. A varesenews megjegyzi, hogy az ajándékozottak között nagyszámban vannak családok.

A 87 évesen meghalt Piero Macchi nagyobb összeggel jutalmazta azokat, akik régebb óta voltak a borászati termékeket gyártó – Spanyolországban, Egyesült Államokban, Új-Zélandon és Ausztráliában leányvállalattal rendelkező – cég alkalmazottai.

Felesége mondta a médiának, hogy férje így szerette volna megköszönni, egy nagy ajándékkal, a Varese közeli (Milánó melletti város) vállalat dolgozóinak az együtt töltött éveket.

Mi viszont neki, Piero Macchinak tartozunk köszönettel!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr608265432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása