Olasz fórum

Olasz fórum

Nem hallgattak az imámra!

2016. március 18. - mbemba

A Milánó melletti Segrateben székelő imám megmondta, hogy egy muzulmán nőnek nem egy bicikli nyergében a helye, a szóban forgók pedig úgy érezték, hogy ezt a kijelentést nem lehet tettek nélkül hagyni: tiltakozásképpen az elmúlt vasárnap biciklire ültek és tekertek egy jót Milánó utcáin, 7-8 kilométeren át.

Az imám azóta enyhítette mondandóját, de mivel voltak más, a muzulmán lányok, nők biciklizése elleni hangok is a kerékpáros felvonulásnak helye volt.

Hajrá bicaj! Hajrá muzulmán lányok!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr598491896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsu80 2016.03.24. 11:03:06

Azota volt masik iszlam hir, 2-3 napja egesz nap a tvben sirtak a csaladtagok, hogy egy fiatal olasz no aki ferjhez ment egy iszlamhoz, szult neki 3 gyereket, kendovel takarta a fejet, egy nap leleptek csaladostol Sziriaba harcolni. Ennyit ezekrol, en cseppet sem tudom sajnalni, nekem ezek nem olaszok. Azt sajnalom hogy most mar engedelyezik a mecset epiteset lombardiaban...

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2016.03.24. 23:15:33

@zsu80: Én örülök annak, hogy majd egy nagy közösség nem szorul az utcákra, ha imádkozni akar (tudtommal gyakran a Dóm előtt voltak alkalmaik eddig). Szeretem azt is, ha emberekről nem úgy beszélünk, hogy ,,ezekről", hanem ,,róluk".

A tömeges migrációval kapcsolatosan nekem is sok gondom van!
süti beállítások módosítása