Olasz fórum

Olasz fórum

10 éve történt!

2016. július 09. - mbemba

Már szinte elfelejtettem! :)

A focit tekintve csak a Videoton UEFA-menetelése, osztálycsapatunk iskolai aranya (?:) és az idei Európa-bajnoki szereplésünk okozott ehhez hasonlítható örömöt bennem. Felejthetetlen!

Remélem, nemcsak azért volt ez így, mert egy számomra kicsit kedvesebb ország csapata nyert, hanem azért is, mert egy nagyszerű, kiegyensúlyozott csapat nyert, benne: kisemberekkel (Grosso, Gattuso), már nem zeniten lévő szupertehetségekkel (Totti, Del Piero), óriási szívekkel (Gattuso, Inzaghi), elegánsokkal (Nesta, Del Piero), nem elegánsokkal (Gattuso, De Rossi, Toni, Oddo,...), hiteles emberrel (Buffon), csendesekkel (Zambrotta, Barzagli, Zaccardo,...) egy csomó szorgalmassal (Gattuso, Iaquinta, Camoranesi, Barone,...), egy nápolyival (Cannavaro) és egy gazemberrel (Materazzi).

Lippi úgy válogathatta össze őket, mint a Piszkos 12-t.

Így! Köszönöm az élményt!

(kép: Gazzetta dello Sport)

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr388877478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása