Olasz fórum

Olasz fórum

Bújócska-világbajnokság, tényleg!

2016. augusztus 12. - mbemba

bujocs.jpgHa újra elolvasom a hírt, akkor is nehezen hiszem azt, amit írok: Bújócska-világbajnokság  lesz. Azonban, ha Olaszországra, mint az infantilizmus és a fantázia otthonára gondolunk, akkor rendben is van ez így!

De ehhez a hírhez még jár egy-két adalék. Bergamo mellett van egy ma már lakatlan kisfalu – Consonno a neve –, ahol bújócskázni fognak több nép, nemzet büszke fiai, örök gyermekei. Fontos és érdekes hírtöbblet, hogy a keresők rögbisek lesznek. A Fatto Quotidiano napilap a hetedjére megrendezendő (szeptember 3-4.) vébé kapcsán 64 csapatról beszél és 320 atlétáról. Ők idézőjelbe teszik az atlétát, én nem.

Számtalan kérdés várja, hogy megválaszolják, de én nem nézek utána ezúttal semminek. Marad a hír: Bújócska-világbajnokság lesz Olaszországban!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr1510406460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr Eggs · http://farmprojekt.blogspot.com/ 2016.08.14. 20:13:23

A tavalyi nyertest még mindig keresik.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2016.08.14. 21:01:01

@Mr Eggs: én: :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

feleségem: :))))))))))))))))))
süti beállítások módosítása