Olasz fórum

Olasz fórum

Madeleine, olasz-magyar film a mozikban!

2017. január 14. - mbemba

Kérés érkezett az olaszfórumhoz Osvárt Andrea producertől, hogy segítsen egy film népszerűsítésében, mi pedig nem vagyok semmi jónak elrontói.

Január 12-től játsszák a Puskin, Tabán és Kinocafé mozik, valamint pár helyen vidéken is: Sárospatak, Szombathely, Szentendre, Kecskemét, Miskolc. Bemásolom az infókat:

Madeleine (94', IT-HUN, dráma)
Eredeti nyelv: olasz/francia, magyar felirattal vagy szinkronnal (mozitól függ). A 2011-es nagy presztízsű Golden Rooster Award "Best Directing" kategória győztes rendező-párosának: Lorenzo Ceva Valla és Mario Garofalo legújabb, olasz-magyar koprodukcióban készült filmje.

Madeleine, és tinédzser nővére Sophie, Adriana nagymama vidéki házában töltik a nyarat Észak-Olaszországban. Szüleik elváltak. Apjuk a városban él, és munkájából kifolyólag nem ér rá meglátogatni a lányokat, míg anyjuk épp Franciaországban nyaral új barátjával. Az apa utáni vágyakozással teli unalmas vidéki hétköznapokat csak pár apróság dobja fel, mint például egy páva, akinek a hangját rendszeresen hallják, viszont sosem látják. Egy nap Adriana nagyi rosszul lesz. Az aggódó unokák orvost hívnak, aki viszont sokkal több érdeklődést mutat Sophie iránt, mintsem a nagymama iránt. A lányok nagyon megijednek, egyrészt a nagymama állapotától, másrészt az orvos viselkedésétől, és úgy döntenek, elszöknek hazulról hogy megkeressék és hazahozzák apjukat. A kalandos út után apa és lányai együtt térnek vissza a vidéki házba, hogy a nagymama mellett legyenek és hogy újjáépítsék túl korán megszakadt kapcsolatukat.

Nézzük meg!

Így! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr6712124803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása