Olasz fórum

Olasz fórum

Barcelona-Juventus

2017. március 17. - mbemba

zalayet.jpgVannak már fontosabb vetületei életemnek, mint az olasz csapatok sorsa, de este megint beleremegtem ebbe a sorsolásba: Barcelona-Juventus!

Április 11-én Torinóban kezdenek a felek, visszavágó pedig 19-én. Chiellini remélem jól megszorongatja a színész Suarezt, Bonucci pedig jól vezényli a védelmet, Buffon pedig dologtalanul mosolyog a kapuban. Nehéz elképzelni, hogy így legyen, én mégis megpróbálom elképzelni, hogy a két meccs inkább Higuainról szóljon. Emlékeztetőül: fogalmam sincs, ki játszott 2003-ban a Barcában vagy a Juve tizenegyében, csak Zalayeta maradt meg az emlékeim videójában.

Ritka izgalmas ez a meccs, de a Leicester-Atletico, a Bayern-Real, de a Monaco-Dortmund sem utolsó.

Magam is csak csodálkozok, hogy a bajnokságban rendre kedvezményezett Juvének hogyan tudok szurkolni, most mégis ez van: HAJRÁ JUVE!!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr9312346869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása