Olasz fórum

Olasz fórum

Finom-finom pizza a Lövölde tér mellett!

2017. július 10. - mbemba

little_it.jpgMondták, hogy menjek el a Little Italyba pizzázni, mert a hely nem valami, de a pizzájuk olaszul beszél. Így volt: a hely az nem gran che (így mondja az olasz, hogy nem nagy vaszisztdasz), de a pizza tényleg rendkívüli. Én például napoletanát ettem és talán életemben először fordult elő, hogy nem tudtam megállni egynél, hanem még egyet rendeltem. Ráadásul még egy nápolyit. :) Így történt!

Négyen voltunk, mind elégedettek voltunk ízeinkkel, csak egyikünk nem tudta megmondani, hogy miért nem tökéletes. Lehet, hogy ő másra is koncentrált az ízeken kívül. És ott volt már hiba! Ugyan a pincérlányok helyesek voltak, közvetlenek, természetesek, de voltak ajtók, amelyek csukva jobbak lettek volna, a falak csúnyácskák voltak, az ülőhelyem sem volt a legkényelmesebb.

A pizzaárak viszont 1000 és 2000 forint közé mind befértek. Négyen voltunk, borravalóval 11 ezret hagytunk ott, de mindenki ivott söröcskét, borocskát vagy tiramisut majszolt.

Little Italy, köszönöm, hogy vagytok! Jövünk még!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr512655731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2017.08.21. 18:36:04

Vasárnap ismételtünk és még jobbak lettek!!!!

A pizza ugyanolyan szenzációs volt!Most viszont a kiszolgálás, kedvesség is nagyon-nagyon jelen volt!

Pietro87 · http://forzanapoli.blog.hu/ 2017.08.23. 17:07:28

Facebookon írtak ők a napolis oldalra vagy ott ajánlotta őket valaki, már nem tudom. Azt viszont igen, hogy el szeretnék én is oda menni. Pl. mikor egy Napoli meccset játszanak. Mellé pedig lehet én is egy napoletanát ennék. :) Hangulatos egy hely lehet, tele a csapattal kapcsolatos falvédőkkel, sálakkal és ott a Vezúv is.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2019.02.21. 20:36:21

Továbbra is a legjobbak! Semmi pucc, semmi máz, csak egyszerű finom ízek!
süti beállítások módosítása