Olasz fórum

Olasz fórum

Az olasz vudu működött

2008. augusztus 08. - mbemba

Nagyon felkeltette érdeklődésemet egy tegnapelőtti mondat, miközben böngésztem az olasz honlapokat – többnyire a nagy napilapok, online változatát. Mindegyikben ott volt Claudio Scajola, fejlesztési miniszter egy mondata: ,,Jelen helyzetben – a kőolaj aktuális árát figyelembe véve – megvan a lehetőség egy utólagos árcsökkentésre.” Felszólította a társaságokat a csökkentésre.

 
Őszinte leszek: nem ezzel a mondattal aludtam el, azonban tegnap újabb, a témában új hírekbe botlottam: ,,Lefelé megy a benzin és a gázolaj ára”. És valóban csökkentek az árak!
 
Természetesen a fogyasztók, pontosabban szervezeteik rögtön hozzátették, hogy nem eleget. Biztosan!
 
Egy liter benzin, amikor a csúcson volt, akkor Olaszországban egy literért 1,56 eurót kellett fizetni. Aki a mai árakra kíváncsi az böngésszen itt: http://www.prezzibenzina.it/
 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr31606229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása