Olasz fórum

Olasz fórum

Ez a calcio! Ez a calcio!

2008. augusztus 10. - mbemba

Sajnos, nem mindig van szerencsénk ezt kiabálni, mármint boldogan örömködve. Aztán lehet, hogy ez is ránk köszönt, hiszen az ifik, plussz Rocchi mutatósan és eredményesen is játszanak.

Tény: az olasz olimpiai alakulat Honduras után Dél-Koreát is 3-0-ra verte. Most a Viviano, Motta, Bocchetti, Coda, Criscito, Montolivo, Cigarini, Nocerino, Giuseppe Rossi, Giovinco, Rocchi tizenegy kezdett. Utóbbi három helyett – sorrendben – Dessena (82.), Abate (76.) és Acquafresca (58.) jött be.
 
A gólok: a 16. percben Rocchi lövése levágódott és Rossi ébredt a leggyorsabban, ami elég is volt az 1-0-hoz. A 32.-ben Motta beadását Rocchi helyezte el a kapuba, aztán a véghajrában Acquafresca rohanta le az ellenfelet, Montolivo pedig megtette, amit a helyzet megkívánt.
 
A Yahoo és a Gazzetta krónikája szerint a koreaiak főleg az első félidőben nagyon akaratosan támadtak le, néha lehetőségeik is voltak, az olaszok pedig állták az ostromot, a második félidőbe pedig a szabálytalankodásokat is, de hogy ki az úr a pályán az egyértelmű volt. Többen nagyot alakítottak, például: Nocerino, Rossi, Giovinco.
 
A squadra azzurra a negyeddöntőben van. Ha Kamerun ellen megvan a döntetlen, akkor zsákban a csoportgyőzelem.
 
A második helyezett, alighanem Brazíliával ütközik meg.
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr31609434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása