Olasz fórum

Olasz fórum

Két ezüst után, itt a bronz is

2008. augusztus 10. - mbemba

Volt aki azt mondta, ez a kerékpárveresenyen szerzett bronz szebb, mint az ezüst, mivel ezt kevesen várták (tény, hogy tegnap Bettinitől aranyat vártak, aztán Rebellin hozott ezüstöt).

Tatiana Guderzo titkon csak számított rá, hiszen neki sikerült a női mezőnyversenyen harmadiknak lennie. Öten lógtak meg és játszották le a meccset az aranyért: a brit Cooke, a svéd Johansson, a dán Serup, illetve az osztrák Soedre mellett, természetesen a talján lány. 250 méternyire indult a sprint és a britet nem lehetett befogni. Ő nyert!

Guderzo a Vecenza melletti Marosticában született. Érdekesség, hogy az alig 13 ezer fős településen született egy Giro d'Italia-győztes is (Giovanni Battaglin, 1981). A bronzérmes lány 1984. augusztus 22-én született, és manapság is mindössze 54 kilót nyom.

Guderzo az idei rózsaszín Giro d'Italián negyedik lett.

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr17609161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása