Olasz fórum

Olasz fórum

Szörfözött ezüst

2008. augusztus 20. - mbemba

A bajnoknőnek ez a negyedik olimpiai érme. Szereplésében, sikerében részesek a környezetében működő vállalkozók, helyi érdekeltségek.

Egy kép a bajnoknő honlapjáról: www.alessandrasensini.it

A grossetói születésű Sensininek volt aranya (Sydney), két bronza (Atlanta és Athén), most pedig kiegészült a kollekció egy bronzzal.
 
Talán érdekes, hogy a 70-es születésű sportolónő Barcelonában is ott volt, de ott végül csak a hetedik hely sikeredett, miután sokáig éremközelben volt.
 
A rengeteg érmes olasz sportoló között, ő, azok közé tartozik, akik nem valamelyik állami pénzből támogatott egyesületben versenyzik. Mögötte viszont felsorakozott a helyi, toszkán vállalkozók hosszú sora. Annak ellenére volt ez így, hogy jelenlegi egyesülete a Yacht Club Italiano Genova.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr64624124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása