Olasz fórum

Olasz fórum

Chelsea-Roma 1-0, Inter- Anorthoszisz 1-0 (nyilatkozatok)

2008. október 23. - mbemba

,,Gratulálok a Chelsea-nek, de gratulálok a csapatomnak is!” – mondta Spalletti a meccs után.

A Roma nagyszerűen helytállt, azonban ez pontokban nem mutatkozott meg, így pedig… Mégis lehet haszna a meccsnek, merthogy elsősorban a belső védőpáros, Panucci és Mexes, végre megfelelő biztonságot nyújtottak. Előbbi kifejezte, elég cifrán a bosszúságát (,,Mi girano … le cosidette”), aztán elmondta: ,,Kezdünk magunkra találni. Mostmár pozitívan kell a jövőbe néznünk, mert újra jók vagyunk.” Mexes hasonlóan látta az meccset: ,,Mindenek ellenére, jó úton vagyunk. Nincs szerencsénk, de nagyon bízunk magunkban, egy ilyen első félidő után nem is tehetünk mást.” A francia védő szerint Terry fejesénél, Belletti volt a kulcsember, hiszen az argentin volt az, aki kizárta őt a játékból.
 
Érdeklődtek nála afelől is, hogy a Milan valóban tapogatózott-e nála. Mexes elismerte, hogy a Milan egy nagy egyesület, de neki sem Ancelottival, sem Gallianival semmilyen kapcsolatfelvétele nem volt.
 
Egyébként pedig Totti végig a pályán volt. Az olasz Yahoo szerint Mexes volt a legjobb római, a maga 7-esével. Aquilani sérülés miatt ment le, de még nincsenek hírek arról, hogy mennyire súlyos a helyzete.
 
Toldo és Zanetti, a két öregharcos ismét együtt küzdött
 
Inter: Adriano volt az, aki egyet berúgott a sok-sok helyzet közül. Így ő volt a középpontban a meccs után: ,,Nagyon kifáradtam, mert Mourinho mindig arra kér, hogy segítsem a csapatot.” Apropó fáradtság: ,,Mourinho néha otthon is felhív, azzal, hogy pihennem kell, azért hogy jó formában lehessek.” Mourinho hitet tett, a gondolat mellett, hogy minden győzelem fontos, mert minden győzelem önbizalmat ad. Az igazat megvallva mondott már ennél nagyobbat a portugál.
 
Bezélt arról is, hogy: ,,Azt akarom, hogy a csapatom minden egyes BL- és bajnoki meccset hasonló komolysággal vegyen.”
 
Az eddigiekhez képest, a luzitán tréner csak a kapuban változtatott, ott Toldo védett. A legjobban a Yahoo szerint, Maicon játszott, ő 8-ast érdemelt.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr66727663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása