Olasz fórum

Olasz fórum

Talmácsi jövőre egy Ducatin?

2009. július 26. - mbemba

A La Stampa információi szerint könnyen előfordulhat, hogy a következő idénytől Talmácsi Gábor egy Ducati nyergében fog versenyezni. Lássuk, hogyan érvel az olasz napilap!

Jövőre a Ducati öt gépet fog indítani a Moto GP-ben. Hogy kettőn ki ül az nem kérdéses: Casey Stoner és Nicky Hayden. Egy másikon – amint azt egy szándéknyilatkozatban a minap rögzítették – Jorge Martinez csapatából egy versenyző: vagy Alvaro Bautista, vagy Hector Barbera.
 
A La Stampa értesülése szerint a Ducatival versenyző Sete Gibernau mögül kihátráló, Francisco Hernando csoport helyére pályázik a Team Scot, vagyis Talmácsi Gábor csapata. A nevezett lap újságírója szerint a magyar versenyző most tölti tanulóidejét a Moto GP-ben, vagyis még bizonyítania kell a 125-ös világbajnoknak.
 
A Ducati és Team Scot közötti lízingakció 700-900 ezer eurós összeg kifizetését jelenti.
 
A Ducati ötödik motorjáról nem volt szó a cikkben. Az ausztrál Casey Stoner 2007-ben egy Ducatival versenyezve lett világbajnok!
 
Sikertelenül próbáltam meg felvenni a kapcsolatot a Scot Racing Team sajtósával. Kérdésem az lett volna, hogy igazolják-e a La Stampa értesüléseit.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr221268795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kutya_zzr · http://www.hegylakok.hu 2009.07.26. 13:06:40

Látva Kallio teljesítményét, ez akár jó hír is lehet.
Bár egy Moto2 szerződés inkább reális, és eredmény szempontjából is jobb lenne.

nemuccaszoc 2009.07.26. 16:11:57

Csak maradjon benn a pixisben és hozza az eredményeket. Ja és a csapatzászló színét ne keverjék össze a magyar zászlóéval :))
süti beállítások módosítása