Olasz fórum

Olasz fórum

Lippi alig változtat (itt a Svájc elleni keret!)

2009. augusztus 08. - mbemba

Augusztus 12-én Baselben játszik barátságos meccset a világbajnoki cím védője. Kijelenthető, hogy a Dél-Afrikában gyengélkedő csapat játékosaiban Marcello Lippi továbbra is bízik.

Új fiú a keretben Criscito és Marchisio. Svájcban ott lesz a reményteljes Santon, és a sérülésből felépült Di Natale is.
 
Szeptember 5-én Grúziában játszik a squadra azzurra vébé-selejtezőt, majd 9-én Bulgáriát látja vendégül. Az állás egy klikknyire!
 
Íme a svájci keret!
 
Kapusok: Buffon (Juventus) és Marchetti (Cagliari); védők: Bocchetti (Genoa), Cannavaro (Juventus), Chiellini (Juventus), Criscito (Genoa), Grosso (Lyon), Santon (Inter), Zambrotta (Milan); középpályások: Camoranesi (Juventus), D'Agostino (Udinese), Marchisio (Juventus), Palombo (Sampdoria), Pepe (Udinese), Pirlo (Milan). Csatárok: Di Natale (Udinese), Gilardino (Fiorentina), Iaquinta (Juventus), Quagliarella (Napoli), Rossi (Villarreal).
 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr381296549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.08.08. 21:20:43

Roma játékosokat direkt nem hívott be, az EL-selejtező miatt? Hun van innét De Rossi? Mondjuk én Brighit és Mottát is hívnám.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.08.08. 21:59:55

@popp: De Rossi válogatottságáért nem aggódok! Ott lesz Dél-Afrikában! Motta pedig, ahogy az U21-ben focizott az elég a válogatotthoz. Brighi és Perrotta pedig bizonyítson, hogy kellenek.

Őszre Juve-ellenszurkoló leszek, hogy Cannavaro kiessen a pixisből! :)) És Zambrotta pedig, ha nem szárnyal, maradjon csak ő is itthon!
És köszönjük a sok-sok örömöt! (hogy ne legyen félreértés!)

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.08.08. 22:01:25

@popp: Nézegettem, de nem találtam infót a Roma-hiányzások okáról!

popp · http://koncertblog.com/ 2009.08.09. 01:09:47

@mbemba: Mindenesetre De Rossi hiányzása furcsa. Oszt az öreg Francesco kedves apró pocakját levetve, ismét úgy néz ki, mint egy élsportoló.

Cannavaro szerintem sem tudja már hozni a válogatott szintet. Sajnos nem látok olyat sem, aki kiválthatná, ahogy nézem Lippi se nagyon. Keresgéli, próbálgatja a játékosikat, most épp a genovai srácok kerültek sorra. Ó ha Nesta megtalálná régi formáját!

Ami viszont némiképpen off, de nagyon elszomorított, az az Espanyol csapatkapitányának Jarquének a halála.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.08.09. 08:00:22

@popp: Annyiban nem off, hogy Covercianóban történt! Nekem a neve nem mond sokat, de újra egy frontember halt meg!
süti beállítások módosítása