Olasz fórum

Olasz fórum

Gosztonyi is a Bariban folytatja

2010. február 02. - mbemba

Újabb magyar ifiválogatott igazolt a Bariba! Az MTK-s, 19 éves középpályás, Gosztonyi András fél évig kölcsönjátékosként szerepelhet a Bariban, ahol Koman Vladimir, a bronzérmes magyar csapat kapitánya is játszik.

Ha Giampiero Ventura edzőnek tetszik Gosztonyi játéka, akkor három évre igazolja le őt a Serie A egyik meglepetéscsapata. A szerződés tényén túl az is jó, hogy a Bari egyáltalán felfigyelt a magyar ifire, mert a Bari támadójátéka látványosan focizó, átlagosnál gyorsabb, szellemesebb, kreatívabb játékosokra épít, vagyis Gosztonyiban mindenképp feltételezik ezeket az erényeket. A szerződés azt is jelenti, hogy Koman szereplése, hozzáállása szintén megnyerte a Bari szakmai vezetőit.
 
A Barival kapcsolatos hír, hogy a déli tizenegy egyik irányítója Almiron három hétig biztosan nem játszik egy sérülés miatt, ezzel halvány esély nyílik arra, hogy Koman kedvenc szerepkörében játszhasson. A jelenleg kilencedik csapat február 7-én Bergamóba megy a pontokért.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr641721870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.02.02. 11:13:34

ITT AZ ÖSSZES JANUÁRI IGAZOLÁS! 92 volt, írja a mai Gazzetta!! Sőt, valószínűleg még több, hiszen Gosztonyi igaolása nincs is itt!

www.gazzetta.it/Calcio/Calciomercato/calciomercato_speciale_gennaio.shtml

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.02.03. 17:26:13

KOMAN a Radio Barinak nyilatkozott GOSZTONYIRÓL: ,,Azóta ismerem, hogy az U17-ben együtt játszottunk! Mindkét szélen tud játszani, és mindkét lábával jó. Jól cselez... Minél gyorsabban el kell érjük a bennmaradást. Ezért győzni megyünk Bergamóba!"

tucano 2010.02.07. 23:45:25

Felmegyek meccsre, veszek egy trikolórt és megfordítom, csak a leccei spanok meg ne lássák:)))

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.02.08. 11:28:28

@tucano: Hüje lecceiek! :))
Húúúú, de szerencsés vagy! Kimenni a San Nicolába, sütkérezni a hun sikerekben, meg főleg a napsütésben! Egy irigyed tuti van! :)
süti beállítások módosítása