Olasz fórum

Olasz fórum

A német-spanyolon egy ragazzo is a pályán volt

2010. július 08. - mbemba

Mégis sikerült egy olasznak pályára lépnie a vébé-elődöntőn.

Mint emlékszünk az első félidő első perceiben (német-spanyol) egy fickó berohant a pályára, vigyorgott egy sort, aztán levitték a biztonságiak. A Gazzetta azonnal felismerte a figurát, ami azért sem volt nagyon nehéz, mert a Supermannek öltözött emberke hirdetett is valamit: Cassanót a válogatottba! (Lippi, én megmondtam) – volt a mondandó, ugyanis emberünk természetesen Cassano híve.

 
Mario Ferri 23 éves, és számára nem ez volt az első alkalom, bár eddig csak otthon hódított: idén május 16-án a Samp-Napoli meccsen ugrott be a pályára. De előtte Pescarában, még 2009-ben az olasz-holland bárátságoson is beszabadult. Genovában 10 órát ült elzárva a helyi fogdában, majd visszaesőként ugyebár 2018-ig szóló kitiltást kapott az olasz stadionokból, illetve a bíróságon tíz hónapot (letöltendőt vagy sem nem derül ki a Gazzetta-cikkből).
 
A rózsaszín sportlap írja, hogy Pescarában egy mozgáskorlátozott segítőjeként jutott közel a tűzhöz, Genovában egy autósboltban vásárolt foszforeszkáló mellénnyel tüntetett szervezőként. A hírek szerint ezúttal mozgáskorlátozottként lépett a színre. Ez csak találgatás, az azonban biztos, hogy most, közvetlen a meccs előtt egy olasz honlapnak előzetesen elküldte belépőjének adatait, illetve a hírt a nagy tervről.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr882137458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

madbalee 2010.07.08. 16:26:04

Remélem lesz majd még fordítva is, és Prandelli csapata elődöntős meccsén rohan majd be egy bundesligasérós arc.

.Frajti 2010.07.09. 00:03:11

@madbalee: :)

az az érdekes, hogy én a német tévén néztem a meccset, de ezt a mukit nem láttam. nem adták volna?

RolloJuve 2010.07.09. 13:38:23

@.Frajti: direkt nem szokták mutatni a szemetek, ugyanolyan, mint a lampard gólja sincs benne fifapontcomos összefoglalóban.
süti beállítások módosítása