Olasz fórum

Olasz fórum

Inter-Schalke 04 2-5

2011. április 05. - mbemba

Ha a Novara vagy a Bari kap ekkora verést hazai pályán a Schalketől, akkor azt mondjuk, hogy ennyi a különbség. De ezúttal a BL címvédője kapott egy hatalmas hazait. Megmagyarázhatatlan.

Szerintem tény, hogy Leonardo hibázott. Milito hosszú sérülésből tért vissza, mégis végig pályán maradt, pedig teljesen egyértelmű volt, hogy ő hiányzik a védekezésből. Sneijder szegény olyan kifacsart, mint narancs miután elkészült az aranciata. Maicon tudott egyedül felfutni a támadásokat támogatni, de nem kapott labdákat.

Chivu lehetett volna figyelmesebb (merthogy kiállították a második félidő első felében), Thiago Motta sokat tévedett, akárcsak Ranocchia.

Mikor a Bayern nyert a San Siróban egyértelműen tudtam, hogy az esély megvan. Most nem hiszem, hogy lenne esély. 0-4 kellene a 04 ellen.

Vonal alatt a meccs krónikája.

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr502803321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

baraonda · baraonda.blog.hu 2011.04.06. 22:43:25

És azt olvastad, hogy Cicciolina hogyan kommentálta a történteket? :)

baraonda · baraonda.blog.hu 2011.04.07. 07:28:04

"Forse neanch'io sarei riuscita a prendere cinque in novanta minuti..." ehehehe :)

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2011.04.07. 13:09:52

@baraonda: :) Csak lógatom a fejem! :)

Nem is megyek bele becslésekbe, hogy szerintem...
:))
süti beállítások módosítása