Olasz fórum

Olasz fórum

Írország-Olaszország 2-0 (barátságos)

2011. június 07. - mbemba

Az utolsó húsz percet láttam. Ezalatt – 1-0-ás állásnál – támadtak a ragazzók, folyton keresték Giovincót, ő azonban tehetetlen volt, mert Gilardino és Matri nem volt elég mozgékony, éles, egyszóval nem lehetett megtalálni őket. Eredményesebb volt Montolivo szervezése, de ő is csak szélre – Balzarettinek, Cassaninak – leosztott labdáival.

Mit lehet tenni? Gratulálni kell Trapnak, Tardellinek, ők ugyanis az írek mesterei. Prandelli is ezzel fejezte be gyorsinterjúját: Ha már vesztettünk, akkor jó az Öreg (39-es Trapattoni) ellen veszíteni.

Statisztika itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr392966130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2011.06.08. 07:25:57

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Ő a legfurább, általam elismert játékos!

Te örülsz a vételnek?

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.06.08. 07:57:34

@mbemba: Én a következők miatt bízom benne:

1. Az idei Lazióban ha lettek volna csatárok a pályán, és nem csak a nevük leadva minden meccs előtt a keretben, akkor a BL-indulást teljes bizonyossággal ünnepelnénk, de a Napoli szereplése is simán beérhető lett volna. Hatalmas volt a differencia a hátvédsor, középpályások, illetve a támadószekció között. Az önmagában nem is gond, hogy Hernanes volt a csapat gólkirálya, de hogy utána Zarate jön, ezzel a formával, az már elgondolkoztató. Vagy sérülés, vagy formahanyatlás miatt, mindegy: nem voltak csatárok. Ha most a maga tapasztaltságával hoz - teszem azt - 12 gólt, teljesen elégedett leszek.

2. Engem meggyőzött, hogy nagyon ott szeretne lenni az eb-n, ezért az eddigi fizetése feléért írt volna alá első körben, ami bárkinél, bármikor nagy szó. Kicsit elbizonytalanított az elmúlt pár nap árfelverési hadművelete a Valencia és a Villarreal részvételével, de egyrészt ezt az ügynökeinek tudom be, másrészt így is "csak" 2 millió euró lesz a fizetése az eddigi - ha jól tudom - 3,5 millió helyett. Számomra ez mutatja az elhivatottságát, hogy játszani akar, stabilan, lehetőleg a kezdőcsapatban.

3. Talán ez sportszakmailag a legkevésbé releváns, de fontos: sokkal nagyobb figyelem fog a Lazio mérkőzéseire vetülni azáltal, hogy egy, a Föld minden táján ismert focista játszik Rómában, a sajtó és a nem laziale szurkolók részéről is, és jelen helyzetben csupán ez a "kampány" megér évi 2 millió eurót.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.06.08. 09:29:23

Most akarják belekeverni Vierit is a bundabotrányba. Tegnap De Rossi, ma ő, szép kis boszorkányüldözésnek nézünk elébe.

Az új infók szerint akár 30(!) meccs is érintett lehet a botrányban.

RolloJuve 2011.06.08. 14:18:06

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Abból vagy 5-ben érintett a Chievo. Amúgy Klose jó, meg oké, hogy odaigazolt, de azért nem feltétlenül kapcsolja oda miatta az egyszeri futballkedvelő a tévét.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.06.08. 15:58:17

@RolloJuve: Ilyet nem is mondtam, de Klose kapcsán most te is a Lazióról beszéltél.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2011.06.08. 19:50:01

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Én is gyengécskének éreztem a csatársort, de ebben az is benne van, hogy: valamit valamiért!
Vagyis, ha a csatároknak folyton vissza kell zárnia, akkor a védekezés oltárán feláldozott támadójátékról is szó van. Márpedig például Sculli folyton robotol (szerintem így van jól), de Floccari sem az mint Bobo (extrém példa, de...) valamikor, Zarate pedig soha nem lesz befejező csatár.

Én őszintén mondom, hogy elismerem Klosét. Annyi góllal a háta mögött nem is tehetek mást. :)

@RolloJuve: Érzem, hogy a Chievo kapcsán nem Estinek üzentél. :)

Eddig nem olvastam a Chievo nevét, de sajnos nem lepődnék meg, nagyon.
De biztos nem lennék benne. Itt van egy példa: www.youtube.com/watch?v=rnJYAphMkDY

2,20-nál úgy látni, hogy a Bari-játékos örül a Chievo-gólnak. Ez pedig elképzelhető úgy is, hogy a Chievo nem volt bevonva a buliba.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.06.09. 01:01:23

@mbemba: Ebben igazad van, de Kloséval lehet játszani egy klasszikus centerjátékot, ami különösen jól illene Reja kedvenc felállásába, a 4-2-3-1-be. Ez eddig csak Kozákkal ment, vele viszont többnyire jól és Klose más minőség.

A botránnyal úgy vagyok, hogy amíg csak a besározásról szólnak a hírek, addig nem tudom komolyan venni, most legutóbb valaki azt vallotta, hogy Bobo és Totti lebonyolított egy telefonbeszélgetést, ahol arról volt szó, hogy a Fiorentina-Roma meccsen sok gól lesz.

Szóval, ezek nekem büdösek, konkrétan ez utóbbit el sem tudom képzelni.

madbalee 2011.06.09. 11:06:50

Tényleg Kornél mi a helyzet Muslerval? Miért akar annyira elmenni? Vagy inkább küldik?

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.06.09. 14:36:05

@madbalee: 2 millió eurós fizetést kér a szerződése meghosszabbításáért, amivel a keret legjobban fizetett játékosa lenne, ez enyhén szólva durva. Lotito természetesen nemet mondott rá, ő meg nem akart engedni, úgyhogy nincs más választás, el kell adni. Ez mindenképpen jó megoldás, mert Lotitóban benne van, hogy valakit egy évig a lelátón jegel, az meg senkinek sem jó.

Kérdés, Muslera, vagy az ügynöke, Fonseca a hunyó, véleményem szerint utóbbi, de szomorú vagyok. Most nagy eséllyel a Galatasarayba megy, Lorik Canáért cserébe.
süti beállítások módosítása