Olasz fórum

Olasz fórum

Itt a lengyelek elleni kezdő! (nyert az U21)

2011. november 10. - mbemba

Prandelli már közzé is tette a holnap lengyelek ellen kezdő csapatot (háromnegyed 9-kor van a kezdés). Giuseppe Rossival és Cassanóval sajnos néhány hónapig egészen biztosan nem számolhat a kapitány, aki elmondta, hogy az első 45 percben szeretné a csapatépítés folytonosságát szem előtt tartani.

Ennek megfelelően így néz ki a wroclawi kezdő (korábban Boroszlónak mondták): Buffon – Abate, Ranocchia, Chiellini, Criscito – Pirlo, De Rossi, Marchisio, Montolivo – Balotelli, Pazzini. Prandelli megjegyezte azt is, hogy Pepe biztosan fog szerepet kapni, mert az edzéseken nagyon-nagyon jól teszi dolgát.

Kedden, Rómában Uruguay az ellenfél!

Kicsit ide tartozik az a jó hír is, hogy ma a 21 éven aluliak válogatottja Törökországban 2-0-ra nyert. Mindkettőt a Sienában remeklő Destro szerezte (a 48. és 89. percben).

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr363369132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása