Olasz fórum

Olasz fórum

Régi srácok új mezben (videón a sioni Gattuso, a sydney-i Del Piero, a montreali Nesta és Di Vaio)

2012. október 02. - mbemba

Egészen szép fordulón, fordulókon vagyunk túl, mégis hiányzik néhány ember – Gattuso, Del Piero, Nesta, Inzaghi, vagyis a világbajnokok. És Di Vaio is odébbállt.

Inzaghi már nem dolgoztatja a partjelzőket, a többiek viszont ott vannak a pályán, s nyilatkoznak is. Itt jönnek az új mezekben: Gattuso elmondja, hogy Svájcban könnyen adják a sárgát. Jópofa jelenet, mikor megjegyzi, hogy Olaszországban nincsenek olyan fiatal csapatok, mint Svájcban, az igazán fiatal játékosok odahaza az ifiben vannak. ,,Nemcsak fiatalokat nehéz látni otthon, hanem ilyen öregeket is!" - teszi hozzá egy jóindulatú újságíró (persze, hogy elvigyorodik a jó öreg Gattuso, 1,32).

Itt pedig Del Piero bemutatkozása Sydney-ben - kisfia, Tobias az, aki odafut a bemutatkozóhoz (a bajnokság most szombaton kezdődik, Del Pieróék számára a Wellington ellen).

Idelenn a montreali Nesta csúszik be, hogy mentsen Henry elől.

Nesta csapattársa, Di Vaio pont Nesta bemutatkozásakor is gólt lőtt. Ecco!

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr334816308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

madbalee 2012.10.05. 19:29:19

Catania - Parma 1-0
Chievo - Sampdoria 1-2
Fiorentina - Bologna 1-0
Genoa - Palermo 1-0
Milan - Inter 2-1
Napoli - Udinese 2-2
Pescara - Lazio 0-2
Roma - Atalanta 3-1
Siena - Juventus 1-2
Torino - Cagliari 1-0
süti beállítások módosítása