Olasz fórum

Olasz fórum

Bajnok a Juve, kiesett a Hellas, a Frosinone és a Carpi, Higuain több, mint gólkirály!

2016. május 15. - mbemba

juventus-festeggiamenti-scudetto-2016.jpegÍgy is össze lehet foglalni az idei Serie A-t (mint a címben), dehát az utolsó fordulóban, amit átéltek Palermóban és Carpiban az elmesélhetetlen. És bizonyára még ezeregy van, függően attól, hogy ki kinek szrukol.

Gyalázatosan keveset láttam az idei Serie A-ból, így nem okoskodok nagyon sokat: megfogott a Milan irtózatos gyengesége, az Inter zaklatott szereplése, illetve a Sassuolo és a Chievo remeklése. Mondják, hogy a Sassuolo nem kevéske pénzből gazdálkodik, de hogy megelőzik a milánói piros-feketéket az mégis kemény infó (61 pont kontra 57).

Olvasom, hogy Toni abbahagyja – hihetetlen volt búcsú tizenegyese –, Di Natale idén csak kereste önmagát, Totti pedig háttérbe szorult. Aztán mit csinál ez a legendás 10-es? Helyet követel a Nap alatt! Gólokkal, passzokkal, varázszsal.

A Juventus elképesztő menetelést tartott a gyengécske kezdés után, de várjuk, hogy jövőre mennyire sikerül Bajnokok Ligája: nekik csak az pálya! (Chiellini irtózatosan nagy gólt lőtt az utolsó fordulóban!)

És ne hagyjuk szó nélkül Higuain tettét – bűn lenne. Gunnar Nordahl kőkori (vagyis 1950-es) csúcsát múlta felül: 36 gólt szerzett egy idényben, eggyel többet, mint a kétségtelenül derék svéd.

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr618719802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása