Olasz fórum

Olasz fórum

Mint régen volt! (magyar-osztrák 2-0)

2016. június 15. - mbemba

klei.jpgA Gazzetta címlapján szerepel ez a főcím a magyar meccs kapcsán: Mint régen volt! A tegnapi 2-0 után meglepően sok olasz kommentel rokonszenvezve a magyar csapattal, emlegetve mindent: régi időket, Királyt, illetve Budapest szépségét.

A cikk szerzője elsőként Kleinheislert emeli, mint a győzelem legfontosabb kovácsát. Ugyanakkor az újságíró úgy érzi, hogy a játékvezető is hozzájárult a sikerhez, mivel jogtalanul állította ki az egyik osztrákot. Aztán jónéhány szurker helyre teszi őt Í:)), mondván: Hogy, de bizony!

A kép is a Gazzetta dello Sportból érkezett

Lényeg: Ismét büszkék lehetünk focistáinkra! És ez nem azt jelenti, hogy annyira jók lennénk, hogy nem kellene a kisebb sikerekért is teljes alázattal, maximális összpontosítással − Izland és Portugália ellenn sok-sok szerencsével − játszanunk.

Magyar-osztrák 2-0, 2016, Európa-bajnokság, Franciaország!

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr238811048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása