Olasz fórum

Olasz fórum

Március 8. nőnap. Beszélj a nők helyzetéről! (Nápoly, 1990 környéke)

2019. március 08. - mbemba

Egy Nápoly melletti iskolában dolgozó tanár bácsi (Marcello D'Orta) fogta magát és egy könyv formájában kiadta a dolgozatokat, amelyeket kisdiákjai írtak. Mi is lehetne a mai nap témája?

,,Március 8. nőnap. Beszélj a nők helyzetéről!

Én azt gondulom és hiszem hogy a nőnek eggyenlőnek kell lenni a férfival, mert nem helyes, hogy nem eggyenlő. Március 8-cadikán a nőnek eggyenlőnek kel lenni a férfival!

Ezen a napon minden ember mimózát visz a nőknek és a többi embernek is, deviszont én ismerek egy embert akki március 8-cadikán segberugot egy nőt. Édesapám mesélte, hogy volt.

Édesapám most villamos vezető, de azelőtt tűzoltó. Akor történt hogy egy ilyen március 8-cadikai nő leakart ugrani a tetőről és ki letek híva a tűzoltókat. Édesapám szokot felmászni a tetőkre hogy az emberek ne ugorjanak le a házak tetejéről. Ő felmászot, ésamikor szemtől szembe ált a bolond nővel, azt monta neki: ,,Mos mondmeg mér akarsz leugorni csakhogy a bajunkat szaporicsd azér?”

Akor a bolond ezen egy kicsit elgondulkodot, hogy téleg kiakare ugorni vagy visszamenne inkáb a szobába és ugy döntöt leugrik. De az édesapám is jól ráugrot és megfokta.

Amikor lejötek, az édesapám eggyik barátyja akki tűzoltó volt ő is (de lenn). segberukta a bolond nőt, amiér ilyen agságot okozot.

Én annak az embernek a hejébe nem ruktam volna segbe azt a nőt pont március 8-cadikán, máskor igen."

Így! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr10014678076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2019.03.15. 19:43:05

Atyavilág, Nápolyban aztán elég durván kezelik az öngyilkosjelöltek utókezelést...
süti beállítások módosítása