Olasz fórum

Olasz fórum

Olaszország-Kamerun: ellenszenves 0-0

2008. augusztus 13. - mbemba

A nézők tökéletes semmibevétele volt a csoport két élcsapatának meccse.

A 32. percben kiállítottak egy kamerunit, amitől kezdve az afrikaiak úgy érezték, hogy a 0-0 nekik tökéletesen megfelel (még az első féidőben egy tizenegyest is kihagytak). A nagyobbik baj – az ártatlan nézők szempontjából –, hogy az olaszok szintén így gondolták, mert a döntetlen a csoportelsőséget jelentette. Ami az utolsó húsz percben folyt, az szánalmas volt. Tologatták a labdát előre-hátra, meg oldalra, közben pedig a focira áhítozó nézők szenvedtek, kínlódtak. De ez nem hatotta meg a fiatal sztárokat.
 
Különösen fájdalmas volt, mikor a csapatkapitány Nocerino szélesen gesztikulálva mutogatta csapattársainak az utolsó percekben, hogy nehogy előre, vagy oldalra rúgják a labdát. Csak hátra! Pedig társainak, eszük ágában sem volt ilyet tenni.
 
Az olasz fiúk és vezetőik ezúttal nem figyeltek oda arra, hogy rokonszenvindexükön javítsanak.
 
A tettesek: Viviano, De Silvestri, Coda, Bocchetti, De Ceglie, Dessena (Cigarini 60.), Nocerino, Montolivo, Rossi, Giovinco (Candreva 87.), Acquafresca (Abate 71.)
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr76614159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása