Olasz fórum

Olasz fórum

A meccset az Udine, a tippelést madbalee nyerte

2009. április 12. - mbemba

A krónikások szerint az első félidőben az elején és a végén az Udine volt jobb, közben a Reggina, de igazából ez nem érdekes, hiszen ami a meccs íze, zamata a második félidő volt.

Az 55. percben Lanzaro (Reggina) kiszáll, ráadásul szabálytalankodása 11-est ért. Floro Flores azonban azt fölé vágta. Ha minden igaz, a szél is besegített. 7 percre rá Barilla is kiérdemelte a pirosat. Ekkor bejött Quagliarella, illetve Di Gennaro a hazaiakhoz. A Corradi és Cozza nélküli kalábriaiknál Brienza lő mindenhonnan, azonban a friuliak jutnak kapufáig Floro Flores révén.

A kilencemberes hazaiak nagyon nem adják fel, mitöbb 11-eshez jutnak Lukovics szabálytalansága miatt, de Brienza lövését Handanovic hárította. Két percre rá Brienza a kapufák kereszteződését lövi meg.

A 85. és 90. percekben Floro Flores büntette - az is lehet, hogy már kiesésre - a kalábriaiakat.

Ezúttal is elég volt egy győzelem a tippversenyben. Ez azonban - egyáltalán nem közhelyesen szólva - nem von le semmit madbalee érdemeiből. Hogy a jövőben megnyerhető jutalomtárgy mennyire lesz fajsúlyos, azt egy közeli szerdai nap fogja eldönteni!

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr541061288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

madbalee 2009.04.14. 19:03:07

Csak nem az április 22-ei szerdára gondolsz:)

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.04.14. 20:19:37

@madbalee: Igen, arra gondolok! Nem kiabáljuk el, de...
Ha akkor összejön a terv, akkor a tippverseny némiképp mozgalmasabb lesz. Talán!
süti beállítások módosítása