Olasz fórum

Olasz fórum

Inter-Schalke ismét (BL-negyeddöntő a San Siróban)

2011. április 05. - mbemba

A királykékek (Die Königsblauen) ellen, úgy néz ki, hogy a szezonban eddig sérülésektől kínlódó Milito fog kezdeni. Ő ült ki Leonardo mellé a sajtótájékoztatóra. A tavalyi BL-sorozat talán legnagyobb figurája arról beszélt, hogy a benne lévő dühöt, feszültséget pozitív energiává kell alakítania. Mindenkinek erre lesz szüksége miután a Milan elleni derbit 3-0-ra elbukta a csapat.

A milánóiak az ellenféltől, a Gazprom-legényektől Raúlt és Farfant emelték ki – utóbbi perui, s ugyanazt tette a PSV-ben a jobbon, mint Dzsudzsák a balon. Én még kiemelném a kapus Neuert is – ő a csapatkapitány. Metzelder szintén német válogatott – ő orrvédővel fog játszani, miután orrát törte. Szóval van potenciál a gelsenkircheniekben, még úgy is, hogy Huntelaar sérült, akárcsak Kluge és Gavranovic!

Az 1996-97-es idényben is az Inter volt az esélyes a győzelemre, de a 04 elvitte az uefá-t Zanették elől.

Inter, fel Londonra, felé! Május 28-án a Wembley-ben a döntő!

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr472801357

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Futball eredmények, foci közvetítések 2011.04.07. 12:22:39

Hamarosan eldől kik jutnak az Európa Liga legjobb négy csapata közé. A Benfica-PSV, Porto-Spartak Moszkva, Dinamo Kijev-Braga, Villareal-Twente párosításokból kerülnek ki a továbbjutók.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása