Olasz fórum

Olasz fórum

Fociláz-csillapító (2., olasz-spanyol Bariból)

2011. augusztus 08. - mbemba

A világbajnok spanyolok elleni tizenegyet Prandelli a következő keretből állítja össze. Buffon, De Sanctis, Sirigu (Paris SG), Balzaretti, Bonucci, Cassani, Chiellini, Criscito (Zenit), Maggio, Ogbonna (Torino), Ranocchia; középpályások: Aquilaini, De Rossi, Marchisio, Montolivo, Motta, Nocerino, Palombo, Pirlo (Juve), támadnak remélhetőleg: Balotelli, Cassano, Giovinco, Pazzini, Rossi. A barátságos mérkőzés szerdán este kezdődik Bariban, s a sztrímvilágban mindenfelé.

Prandelli – kell-e mondani – jól látja a helyzetet (szerintem:). Ilyeneket mondott: a lényeg az lenne, hogy egyéniségeket lássak, hogy legyünk bátrak. Mondott olyat is, hogy jó lesz ez a meccs arra, hogy felmérjük mennyire vagyunk a spanyoloktól. Ebben már nem vagyok egészen biztos.

Hogy idény elején mennyire tud nekifeszülni a feladatnak a világbajnok csapat, azt nem tudom. Azt viszont igen, hogy Xavi és Sergio Ramos nem érkezik Bariba.

Aztán azt is tudjuk, hogy vasárnap ismét – idén ötödszor – Real-Barca lesz. Az biztos, hogy fociláz-csillapítónak pont elég jó lesz a 2006-os és 2010-es világbajnok 90 perce.

Érdekesség, hogy a spanyol keretnek egyik tagja, a brazil Mazinho (1994-ben világbajnok és az 1990-91-es idényben a Lecce játékosa) fia, Thiago Alcantara Olaszországban született, ráadásul a meccs helyszínéhez közel, a Barihoz hasonlóan pugliai San Pietro Vernoticóban.

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr193134748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.Frajti 2011.08.11. 11:38:35

Nem láttam a meccset, csak az összefoglalót, ami nem túl sok, de ebből is leszűrtem, hogy Cassano jó választás volt csk-nak, megint megtáltosodott, remek labdákat osztott, és maga is próbálkozott. Tetszik nekem ez az alakuló válogatott. Grande Prandelli :)

F. Kapus 2011.08.12. 00:35:05

mbemba üzen nektek miután megnézte az összefogót:))

www.youtube.com/watch?v=fdIFvSanZwk

Nem hittem Cassano capitano mivoltának, de örülök neki. Jó húzás Prandellitől!
süti beállítások módosítása