Olasz fórum

Olasz fórum

Nincs százszázalékos (most Gila 11 volt a legjobb)

2011. szeptember 23. - mbemba

Nincs százszázalékos, pedig még csak három fordulón vagyunk túl. Volt olyan, aki úgy nekivágott a bajnokságnak, hogy fékezhetetlennek tűnt (Napoli), aztán egy kicsike megállította (Chievo-Nápoly 1-0); volt, aki nem volt képes emberhátrányban nyerni (Juve-Bologna 1-1); volt olyan, aki nem vette (vagy nem vehette) komolyan frissen kinevezett edzőjét (az Inter a novarai műfűn kapott ki 3-1-re). De a tavalyi bajnok például még nyeretlen (Milan-Udine 1-1).

Számomra a legfontosabb jó hír, hogy az olasz foci visszakapta Pirlót! De Rossit nem láttam még, de jó hírek érkeznek róla, pedig a Roma minden, csak nem verőfény.

Hosszabban, bővebben, fejtegetősebben, majd este a beharangozóban! 

Gila 11 két telitalálatával, három találatával, így 7 pontjával elvitte ez a fordulót. Mint régebb volt: ha pontegyenlőség van, akkor a több telitalálatos nyer.

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr723247704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2011.09.23. 17:06:44

December 21-én, egy izgalmas szerdai napon pótolják az elmaradt első fordulót. A játékosok szünete így rövidebb lett.
süti beállítások módosítása