Olasz fórum

Olasz fórum

Moratti már-már vigyoroghat (406 coupé, Automata Hari és Pietro 87 a legjeink)

2012. november 01. - mbemba

Fogalmam nincs miért döntöttem az Inter-Samp mellett, de őket néztem szerda este.

Már megint szárnyal az Inter?

cambiass.jpgTöbbször eszembe jutott, hogy tökös ember ez a Stramaccioni – tökösebb a San Siróban csak Zanetti volt. Ferrara viszont a legkevésbé sem az! Uff!

Tökös Stramaccioni, mert Cassano, Palacio és Milito egyszerre támadta a Samp kapuját. S mögöttük játszott például Guarin, aki nem egy védekező mániás ember – megjegyzem, hogy a dél-amerikai kommentátorok szerint, utóbbi egyértelműen az Inter legjobbja az utóbbi hetekben. A hármas kreatívan, rendkívül sokat mozgóan játszott: váltogatták a helyüket – Cassanót a középpályán is látni lehetett –, néha ötletesek voltak és lődöztek is szaporán.

Jól ment minden végig, de hogy majdnem baj lett belőle, az Ranocchia hibája. A fiatal – teljesítményével egyre kimagaslóbb védő – gyerekeset hibázott: egy beívelést visszafejelt a kapu előtti tumultusba, s gól lett belőle. De nem csak ő volt idétlen! Mudingayi, amihez nyúlt abból csődtömeg lett – Stramaccioni félidőben le is kapta a belgát, aki igazából kongói (zaire-i), s amúgy kimondottan hasznos játékosnak tartom, ha nincs nem-napja (giornata no – mondja az olasz).

A henger végül átment a Sampon, mert Costa kiállítása reménytelenné tette helyzetüket – pedig csak 1-1 lett a kritikus bírói döntés után. De leginkább, szerintem, azért volt reménytelen a helyzetük, mert alakzatukban a legelső ember (Eder, talán Soriano) is nagyon-nagyon-nagyon távol játszott a kaputól.

Első győzelmét szerezte idegenben a Fiorentina. Egyben biztos vagyok: nem az utolsót! A kérdés csak az, hogy jók lesznek vagy nagyon jók? Európa Ligáért mennek vagy BL-ért?

Tőzsér kábé 40 percet játszott. A védelem elé hozta be Delneri, a társak passzoltak rá, bíznak benne, passzai jók voltak, ívelései sokkal kevésbé.

Ezúttal 406 coupé, Pietro 87 és Automata Hari volt a legjobb tippelő (7 ponttal, köztük egy telitalálattal). Volt más 7-es is, de teli nélkül.

1. mbemba 4 győzelem

2. Frajti, madbalee, 406 coupé, Automata Hari és Pietro 87 2-2 győzelem, 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr924884701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

406coupé 2012.11.01. 23:08:31

Úgy számolom nekem is hét van 5+1-el. :)

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2012.11.01. 23:50:06

@406coupé: Így van! Bocsánat!

Most már mindenki azonos szintről néz a mezőny fölé magasodó géniuszra! :)
süti beállítások módosítása