Olasz fórum

Olasz fórum

A Nápolyon segített mindenki (Frajti, madbalee és mbemba a leg)

2013. január 27. - mbemba

Mindenki a Nápoly kedvében járt: a Juve otthon döntetlenezett, a Lazio otthon veszített a veronai mini ellen, az Inter a San Siróban örült egy döntetlennek, de a Roma is megint pontokat vesztett, egy újabb őrült meccsen. Közben a Nápoly, ahogy az olasz mondja: cinico (csííííniko) nyert. Nem volt jobb vagy sokkal jobb – Pietro megmondja –, de nyert. Káványi százegyedik gólját vágta. Dzemaili és Insigne gólpassza pedig mestermunka!

Ezen a hétvégén csak annyiban voltam szerencsétlen, hogy nem láttam kedvenceim győzelmét. Csak az Inter-Toro jutott nekem. Azt láttam, hogy az Inter idén lett kulcsemberei: Juan Jesus és Guarin – főleg utóbbi – idétlenkedett. A kolumbiairól nem azért állítom ezt, mert gólt rúgatott a Toróval, hanem, mert a javítási kényszere gyakran rossz-rossz megoldásokba kergette, ráadásul a gólszerző Chivu – szép szabadrúgás gólt csavart – lesérült. Hogy az öregekben lehet bízni, arra bizonyíték az egyenlítő gól: a lassan 40 éves Zanetti passzból Cambiasso passzolt a hálóba (2-2). Cassanóban is lehetne bízni, de kiderült, hogy nincs jó fizikai állapotban.

De érdemtelen lenne a Toro sikerét csak az Inter gyengeségeivel magyarázni. Ventura meghúzta azt, hogy Bianchit kispadra tette, mert úgy gondolta, hogy Cerci itt jobban kijön Barretóval. Így is volt! Cerci számomra válogatott szintű focista, de könnyen lehet, hogy Prandelli csapatába mégsem fér be – nem hibás ezért senki! De Ventura olyan csapatot hozott össze, amelyik labdát is tud tartani, középpályásai pedig többet tudnak a kötelező munkánál. Lásd a zseniálisan focizó Brighit.

Így történt, hogy mindenki a Nápoly fényét emelte ezen a rangadómentes hétvégén.

Ha jól számoltam, Frajti, madbalee és mbemba együtt nyerték a fordulót két teliltalálattal és három egypontossal.

Így:

1. Frajti, mbemba, madbalee 6-6 győzelem,

4. 406 coupé 5 győzelem,

5. Automata Hari, Pietro87 3-3 győzelem,

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr765047470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2013.01.28. 17:10:50

Gyömbér - de ő Norbert (Besztercebánya, 92-es srác) - a Cataniába igazol nyáron.

Bonuccit (2 forduló) és Chiellinit (1) eltiltották, akárcsak Contét (2). A Chievo következik számukra.

Mudingayi idénye befejeződött, sérülés miatt.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2013.01.28. 18:23:59

Láttam ebben az idényben 3 Samp-meccset, a véleményem rögtön az volt, hogy minden rendben lenne, ha lenne egy jó góllövőjük. Tessék! Icardi 4-et vágott! Várom mi lesz a srácból. Még nincs 20, Barca-ifi, 1950 óta 20 éven aluli Samp-játékos nem lőtt négyest egy meccsen!

.Frajti 2013.01.28. 21:29:10

Nagyon kemény, hogy tippelünk kb négyen, de ebből három mindig nyer. :D

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2013.01.28. 21:53:40

@.Frajti: S az is elég törpös - de tényleg érdekes -, hogy van egy Párma-Nápoly, s az 5 tippelőből 4, nyilvánvalóan belelátva a játékrendszerek ütközésébe, eltalálja az 1-2-es végeredményt!

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2013.01.30. 09:59:44

KUPADÖNTŐS A LAZIO!! Lazio-Juve 2-1, egy-egy gól a hosszabbítás perceiben!!!!

www.youtube.com/watch?v=lqSw9fPsN3U

kifordított nagyanyó 2013.01.31. 12:32:55

@mbemba: Ne is mondd!Én szívrohamot kaptam.
Amit a Juve utána lőtt,azt én már bent láttam a kapuban.De nem volt benn.:((
Akkor lett volna 4 perc alatt 3 gól.
süti beállítások módosítása