Olasz fórum

Olasz fórum

Trapattoni nyolcvan!

2019. március 17. - mbemba

Hiába volt az olasz foci híres a védekezésről, a folyamatos taktikázásról és színészkedésről és mesterkedésről, számolgatásról és hiába volt Giovanni Trapattoni, azoknak az éveknek egyik legfontosabb alakítója, mikor Trap megjelent a színen, akkor nem volt helye negatív gondolatnak, reakciónak.

Edzőként óriási pályafutás az övé, mármint, ami az egyesületeket illeti, de játékosként is jegyezték őt a világ és Európa fociértői.

Mindennél maradandóbb talán a már korábban említett, sejtetett hozzáállás, nyíltság, eredetiség. Szükség lenne az ilyen személyiségekre minden területen és földrajzilag is mindenhol a világban!

Hogy edzőként és hétköznapi emberként is igazak a fenti tulajdonságok, arra talán bizonyíték a Corriere della Sera videója, ahol játékosai kívánnak neki minden jót 80. születésnapja alkalmából. Csupa mosoly, csupa derű!

Trap, Isten adjon hosszú életet és egészséget Neked!

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr214695740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása