Olasz fórum

Olasz fórum

Kóstoló a Serie A sorsolásából

2008. július 25. - mbemba

Pénteken, fél 6-tól rendezték meg az élvonal sorsolását. Az első forduló a következőképpen néz ki:

 
 
 
 
 
 
És ami a képen nem látszik: Torino-Lecce, Udinese-Palermo. Mindezen meccsekre augusztus 30-án és 31-én kerül sor. Aztán persze rögtön az első kérdés, hogy mikor lesznek a nagy városi derbik, meg a nem városiak. Íme egy kis kóstoló: Milan-Internazionale (szeptember 28., 5. forduló), Juventus-Torino (október 26., 8. forduló), Roma-Lazio (november 18., 12. forduló), Sampdoria-Genoa (december 7., 15. forduló). Persze érdemes tudni, hogy november 2-án látogat a Roma Torinóba, megütközni a Juvéval, aztán: Inter-Juve (november 23., 13. forduló), Juve-Milan (december 14., 16. forduló) is lesz. Az utolsó játéknap május 31-ére került. Egyébként pedig háromszor lesz hétközi forduló, ebből két játéknap esik őszre (szept. 24., okt. 29.).
 
Különben, voltak komolyabb érdekességek is a sorsolás kapcsán: a hétközi fordulók során kizárták a városi rangadók, illetve az úgynevezett nagymeccsek lehetőségét. De ezúttal nem voltak olyasfajta kiemelések sem, hogy az első fordulókban a nagyok nem mérkőzhetnek egymással.
 
Volt, aki azt emelte ki, hogy nehéz az Inter sorsolása, mivel a következő sorozat vár Mourinho csapatára: Milan-Inter (5. forduló), Roma, (7.), Fiorentina (9.) – valamennyi alkalommal idegenben a fekete-kékek. Az első lépés helyszíne nyilván csak sorsolás szerint idegen.

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr55585763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása