Olasz fórum

Olasz fórum

Olaszország-Honduras 3-0 (olimpia)

2008. augusztus 07. - mbemba

Viviano, De Silvestri, Bocchetti, Criscito, De Ceglie, Montolivo, Cigarini, Nocerino, Rossi, Giovinco, Acquafresca összeállításban mutatkozott be az olasz csapat. Az egyetlen nem ifjonc, Rocchi nem volt a kezdőben, sőt később sem szállt be (izomhúzódása van).

Rossi (45.) és Giovinco (41.), miután berúgtak egyet-egyet lejöttek, a helyükre Abate, illetve Marchisio jöttek. Bocchetti helyett pedig Coda játszott. A harmadik gól Acquafresca szerzeménye. Utóbbi gól, akárcsak a Rissié tizenegyesből esett.

A Gezzetta dello Sport krónikása szerint az első húsz perceben, illetve a második első perceiben játszott igazán jól a csapat. A korábban Olaszországban (Udinese, Napoli) is játszó Pavón 11-est hibázott 3-0-nál.

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr59605084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása