Olasz fórum

Olasz fórum

Juve-Udinese 1-0 (+ a meccs videója)

2008. szeptember 15. - mbemba

A Buffon, Grygera, Mellberg, Chiellini, De Ceglie, Camoranesi (Del Piero 87.), Sissoko, Poulsen, Nedved, Amauri (Trezeguet 87.), Iaquinta (Marchionni 80.) csapat 1-0-ra legyűrte az Udinesét. Nem volt nagydolog, de lebecsülni sem kell.

Nem lehet tudni, hogy az udineiek ennyit tudnak, vagy csak ennyire volt lehetőségük. Az biztos, hogy hátul nagyon stabilnak tűnik a csapat, mármint a Juve. Amauri fejelt egy kapufát, Poulsen pedig a felsőlécre bikázott, aztán a brazil csatárnak, passzolt gólja mellett még trükközésre – hasznos trükközésre – is maradt lehetősége.
 
Kérdés, hogy mire volt jó Del Piero és Trezeguet becserélése. Ranieri spórolni szeretett volna energiáikkal a Zenit elleni BL-meccsre? Egyszerűen csak játékban tartani őket? Két világbajnoknak három-négy perc a pályán kevés, a kispadok sok. Inkább arra volt jó, memba szerint, hogy megmutassa ki az úr a háznál.
 
Egy biztos, idén lesz, akivel keverni! Persze, hozzátartozik a meccshez az is, hogy Floro Flores esése az utolsó percekben korántsem biztos, hogy műesés volt (adtak már ilyenért 11-est, ugyanakkor...).
 
A meccs után mit mondhatott volna érdemit egy Juve-játékos? Amauri szerencse nem a meccs kapcsán elmondható közhelyeket puffogtatta, hanem olasz állampolgárságáról beszélt: ,,Napok, hetek vagy hónapok kérdése? Nem tudom!” (persze, ebből sem derül ki sok!). Marino, az Udinese edzője pedig keveset beszélve is sokat mondott csapatáról: ,,Ki lehet kapni 2 góllal, de nem ilyen mentalitással!”
 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr86663893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása