Olasz fórum

Olasz fórum

Fiorentina-Steaua Bukarest 0-0 (Bajnokok Ligája, videóval)

2008. október 01. - mbemba

Mutunak ez volt az első alkalma, hogy próbára tegye magát egy román csapattal szemben, mint a Fiorentina játékosa. Fogadkozott, hogy ő bizony gólt is fog rúgni.

Egyébként a meccs előtt és labdaérintései közben alaposan kifütyülték a Steaua-szurkerek. Alighanem, még mindig a Dinamo játékosát látták benne.

 

 

Mutu, amúgy, a 65. percben rúgott egy szép kapufát, de azonkívül a vendégek vitték a prímet, inkább. Lacatus (86-ban BEK-et nyert a bukarestiekkel. Többször látható a videón) csapatának ellentámadásai veszélyesebbek voltak, mint a firenzeiek erőlködése. Jellemző, hogy Frey, vagyis a hazai kapus 7-est kapott az olasz Yahootól. Gilardino nem tudott mit kezdeni a román védőkkel és csak későn kapott támogatást Prandellitől, illetve Pazzinitől, aki csak a 80. percben szállt be.

,,Tapsot érdemlünk, nem fütyülést! Nem szabad elfelejteni, hogy az elmúlt években nem a BL-ben szerepeltünk. Több nyugalom kellene!" - mondta a tréner. De bizonyára ő is többre számított.

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr47690129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása