Olasz fórum

Olasz fórum

Portsmouth-Milan 2-2, Samp-Stuttgart 1-1 (UEFA-kupa)

2008. november 28. - mbemba

Hatalmas hajrával hozta vissza a meccset a Portsmouth ellen a Milan.

A Milan ezzel a csapattal feszült neki a feladatnak: Dida; Zambrotta, Senderos, Favalli, Antonini; Gattuso (Seedorf 65.), Emerson, Flamini; Kakà (Ronaldinho 63.); Sevcsenko (Pato 63.), Inzaghi. És sikerült a továbbjutás, hála Ronaldinho 84. percben rúgott szép szabadrúgásgóljának, illetve Inzaghi éberségének. SuperPippo a 92.-ben egyenlített.

A Castellazzi; Lucchini (Campagnaro 72.), Gastaldello, Accardi, Stankevicius (Ziegler 85.), Delvecchio, Sammarco, Franceschini, Pieri, Bonazzoli (Bellucci 68.), Cassano-féle Samp nem harcolta ki a továbbjutást. Majd Liége-ben dől el a fontos kérdés.

A Samp a 39. percben egyenlített Sammarco révén. A genovaiak Mazzari edzősége alatt 10 meccsen át nem veszítettek európai mérkőzést. És ezzel Boskov csapata előtt járnak.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr93792516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása