Olasz fórum

Olasz fórum

A Példa (Kaká vs. Pénz, győzött a brazil)

2009. január 20. - mbemba

Kaká jelenleg a világ egyik legjobb játékosa. Manchesterben, az eddigi kiscsapat, a City, arab tulajdonosának hála nagycsapatot akar építeni. Ehhez kellett volna neki a brazil.

Kakáról egy ideig tudvalevő volt, hogy a Milan nem vál meg tőle soha. Aztán a lombardok vezetői olyan összeget hallottak a sejktől, amelyet játékosért még nem fizettek ki. Hogy hogyan döntöttek volna a fejesek egyértelműnek látszik. ,,Ilyen összeggel nehéz versenyezni”, ,,Mi nem tudunk hasonló ajánlatot tenni” - mondták.
 
A tárgyalóasztalnál ott volt a City, ők nyilván megakarták venni. A Milan döntéshozói – nagyon úgy tűnik – pénzt akartak látni. Illetve ott volt Kaká papája, aki a játékos menedzsere is. Az ember, aki a fia érdekeit képviseli, azonban megpróbálja anyagilag a legtöbbet kihozni. Kaká ezalatt milánói otthonában volt, ablaka alatt pedig szurkolók, kábé ötvenen. Míg folynak a tárgyalások a Gazzetta hozza a hírt: ,,Immár készen van a szerződés. Minden eldőlt!”. A Kaká háza alatt lévő szurkolókat a rendőrök megkérik, hogy hagyják az éneklést, mert a Kaká kisfia nem tud aludni. S hazamennek a legények. Úgy tűnik, hogy valóban eldőlt minden.
 
Nem! Hiába a pénzhegyek, Kaká tudta, hogy neki ott kell maradnia, ahol őt szeretik. Ezért maradt! Példát mutatott.
 
Valószínű, hogy ettől nem változik meg semmi a világban, olyan értelemben, hogy ezután is a nagypénz legyőz sok mindent, de van egy felmutatható példa, hogy nem muszáj, hogy így legyen!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr81890397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Calogero 2009.01.20. 10:21:34

kb 1 hete írok erről a témáról, ha valakit érdekel, olvasgasson.. egyébként jó az oldal, üdv

Fiorentina 2009.01.20. 12:06:23

Én mindig segtettem, hogy marad. Szeret a Milanban játszani :)!

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.01.20. 14:21:04

@Calogero: Köszi szépen! Jól esik:))))
Gyere máskor is és ajánlj posztot, kommentezz, meg minden. Forza Roma! Forza...!

Calogero 2009.01.21. 00:31:13

Grazie mille, sei molto gentile :-)visszanézek még ígérem
süti beállítások módosítása